Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Feljeelenthet így is?

Feljeelenthet így is?

Figyelt kérdés
Vettek tolem egy csomagot,de rossz címre kuldte el édesanyám,nem arra,amit én adtam neki.O ajánlotta fel,hogy feladja a csomagot,rá is írtam a dobozra a jó címet,de o kijavította rosszra,a vevo nem kapta mmég a csomagot,mert nem j´cimre ment,most a veo állítja,hogy átvertem.Elkuldom neki a feladásrol szolo bizonylatot,és felajánlottam,hogy visszkuldom neki a pénzt,de o apénzét nem fogdja el,hanem az,amit rendelt
2012. dec. 18. 14:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Feljelenteni feljelenthet, de szerintem ki fogják röhögni. Nyugodtan küldd vissza a pénzt.
2012. dec. 18. 14:11
 2/13 A kérdező kommentje:
12 euróról van szó
2012. dec. 18. 14:12
 3/13 tetro ***** válasza:
Utald vissza pénzt, és vége.
2012. dec. 18. 14:13
 4/13 anonim ***** válasza:
Az komoly. :-)
2012. dec. 18. 14:14
 5/13 anonim ***** válasza:
És hova lett a csomag? Küldd el neki újra a jó címre.
2012. dec. 18. 14:21
 6/13 anonim ***** válasza:
ezt ma már másodszor kérdezed ... megint csak azt tudom írni, hogy a posta visszahozza neked a rossz helyre küldött csomagot, és elküldheted (vagy viheted) a vevőnek ... ha visszautalod neki a pénzt, akkor nincs miért feljelentenie, ha meg is teszi elzavarják
2012. dec. 18. 14:21
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha egyiket se kapja meg tőled, akkor feljelenthet és nyilván fel is fog. Egyiket küldd neki mindenképp, vagy a pénzt, vagy a csomagot. Ennyi.
2012. dec. 18. 14:22
 8/13 A kérdező kommentje:
a csomag nem jott még vissza,de a pénzt felajénlottam,h visszakuldom,de az nem jo neki
2012. dec. 18. 14:26
 9/13 anonim ***** válasza:
És miért javította ki anyukád a jó címet rosszra? A feladási bizonylaton is a rossz cím van amit átküldtél a vevődnek?
2012. dec. 18. 14:29
 10/13 A kérdező kommentje:
nem tudom,miért javította át,a rossz cím van azon is rajta
2012. dec. 18. 14:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!