Még lehet bajom belőle?
Mondjuk, nem hasznos, hogy ezután az aktádban ott lesz a bejegyzés, bármi történik (pl. gyorshajtás, stb.) újra és újra ez is elő fog jönni...
Sőt, az sem lesz mindegy, hogy a haverod aktájában a te neved is szerepel, mint "barát", ha őt fogják csesztetni, előjön a te neved is, mint csesztethető kapcsolat...
Hiányzik ez neked?
Bullshit! Ha minden felírást elkönyvelnének, nekem már akkora aktám lenne, mint egy ház, holott nem voltam még büntetve. De tinédzserkoromban minden sarkon felírt a rendőr, mert hosszú volt a hajam, meg bőrszerkóban jártam. Volt, hogy egy este egy órán belül 4 különböző járőr igazoltatott Szalkán. Egyik azt mondta, hogy ha nem ott lakok, akkor húzzak az állomásba, és ott várjam meg a vonatot (amivel elhúzok a városából), a másik meg az állomásról zavart el azzal a címszóval, hogy ott "ne csövezzek", mert előállít, meg ilyesmi.
Ez nem is volt olyan régen, húsz éve sincs. Szóval no para!
Engem K Zoltánnak hívnak Vörösmarty utcán lakom
ezelőtt 5 évvel egy sünnek kiss istván kossuth út 56 voltamXD, valószinűleg nem volt velem komoly gondjuk, mert elhitték:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!