Erről kinek mi a véleménye?
Nem sok értelme volt.
Nekem is volt régebben egy olyan rally imprenzám amivel állandóan leállítottak igazoltatni, pedig nem vadultam vele. Volt, hogy villogva szirénázva, mint valami bűnözőt. Aztán eladtam és vettem egy családi autót. Évek óta nem állítottak meg.
Kemény az élet.
Motorral nem érdemes "úttorlaszt emelni" és Thomas B. ügyvédei úgy szétcincálják majd a rendőri intézkedést, hogy az akcióban résztvevő rendőrök és családjuk ki fognak készülni idegileg.
Nem ismerem részletesen a videó előzményeit, mint ahogyan te sem. Az sem biztos, hogy lefúja, mert a rendőr szerint nem. Ha előtte ráhúzta a kormányt az autóra, nem szállt ki a gépjárműből felszólításra, sőt még meg sem akart állni a rendőr megkülönböztető fény- és hangjelzésére, akkor teljesen törvényesen használta a sprayt, ha egyáltalán használta.
Ha nem vagy tisztában a szolgálati szabályzattal, szabálysértési törvénnyel, BTk-val akkor ne okoskodj bele.
Te is megérdemelnél valami hasonlót, ha már ennyire szakmabelinek érzed magad, hogy a gyászt megsérted egy ilyen kijelentéssel, hogy megérdemelte.
A halált nem lehet megérdemelni, még egy gyilkosnak sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!