Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Erről kinek mi a véleménye?

Erről kinek mi a véleménye?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. dec. 12. 10:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
41%

Nem sok értelme volt.

Nekem is volt régebben egy olyan rally imprenzám amivel állandóan leállítottak igazoltatni, pedig nem vadultam vele. Volt, hogy villogva szirénázva, mint valami bűnözőt. Aztán eladtam és vettem egy családi autót. Évek óta nem állítottak meg.

2012. dec. 12. 11:21
 2/15 ZETAS ***** válasza:
51%

Kemény az élet.

Motorral nem érdemes "úttorlaszt emelni" és Thomas B. ügyvédei úgy szétcincálják majd a rendőri intézkedést, hogy az akcióban résztvevő rendőrök és családjuk ki fognak készülni idegileg.

2012. dec. 12. 11:49
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Kikészültek ők eléggé a kollégájuk/barátjuk elvesztése miatt. Remélem, hogy ezt a mocskot nem engedik ki többet a civil emberek közé.
2012. dec. 12. 12:02
 4/15 Pro Patria ***** válasza:
42%
Elég furcsának tartom, hogy videó készült róla. Vagy a bűnözők készültek rá kezdettől, vagy maga a rendőrség rendezte meg statisztákkal. Ilyen esemény nagyon ritkán történik. És pont emiatt senki nem számítana rá. Ha mondjuk az események felétől, pár lövés elhangzásától indulna a felvétel, hihetőbb lenne. De így? Mégis honnan tudhatták volna a motorosrendőrök feltűnésekor, hogy ez lesz...?
2012. dec. 12. 12:48
 5/15 anonim ***** válasza:
94%
Előzőleg provokálták a rendőröket, bemutattak nekik, ráhúzták a kormányt. Látszik, hogy nem csak ez a Hummeres videózott, hanem a másik is. Kíváncsiak voltak, hogy mit tesznek a rendőrök, ha felcseszik őket agyilag, azért kameráztak. Ez nem új dolog, rendszeresnek mondható ez a stílus. Provokálnak, majd felveszik az intézkedést. Thomasnak valószínűleg ennyi sem volt elég.
2012. dec. 12. 12:57
 6/15 anonim ***** válasza:
50%
És ha a rendőrt provokálják jogában áll lefújni az illetőt? NEM. Én is hasonló pályán dolgozom, sokszor kellett már kivezetnem embereket, de sosem azzal kezdtem hogy lefujtam öket.
2012. dec. 12. 13:00
 7/15 anonim ***** válasza:
95%

Nem ismerem részletesen a videó előzményeit, mint ahogyan te sem. Az sem biztos, hogy lefúja, mert a rendőr szerint nem. Ha előtte ráhúzta a kormányt az autóra, nem szállt ki a gépjárműből felszólításra, sőt még meg sem akart állni a rendőr megkülönböztető fény- és hangjelzésére, akkor teljesen törvényesen használta a sprayt, ha egyáltalán használta.

Ha nem vagy tisztában a szolgálati szabályzattal, szabálysértési törvénnyel, BTk-val akkor ne okoskodj bele.

Te is megérdemelnél valami hasonlót, ha már ennyire szakmabelinek érzed magad, hogy a gyászt megsérted egy ilyen kijelentéssel, hogy megérdemelte.

A halált nem lehet megérdemelni, még egy gyilkosnak sem!

2012. dec. 12. 13:16
 8/15 anonim ***** válasza:
88%
Ezazz...újabb jómagyar mentalitás, hogy megint a vétkest sajnáljuk, és az áldozatot szidjuk...Magyarország, én így szeretlek!.
2012. dec. 12. 13:44
 9/15 anonim ***** válasza:
51%
Bucsek barátom én már akkor szolgálatot teljesítettem mikor te még a homokozóban tologattad a csattogó lepkét, úgyhogy óvatosan az ilyen kijelentésekkel. Azt meg hogy nem ismerem a szolgáti szabályzatot ne te döntsd el, azt már egyszer eldöntötte a szakmai vizsgabizottság.
2012. dec. 12. 13:56
 10/15 anonim ***** válasza:
30%
A rendőrt sajnáljuk, de egy ilyen baromság miatt nem kellett volna meghalnia.
2012. dec. 12. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!