Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Fogalmam sincs, mit csináljak....

Fogalmam sincs, mit csináljak. Kitálaljak, hogy a barátom, és a haverjai drogoznak? Segítség!

Figyelt kérdés
Mind a négyen(a barátommal együtt) nemsokára töltik a 18-at. Tavaly osztálykiránduláson volt náluk először cucc,azóta akármilyen külső programokon van náluk. Ausztriából szerzik. Én szavamat adtam nekik,hogy nem szólok senkinek,de egyrészt aggódom miattuk is,másrészt meg ha kiderül,akkor tulajdonképpen én is "bűnrészes" leszek,hogy tudtam róla,de nem szóltam. Mit tegyek? Nagyon szépen kérlek,segítsetek!!! Előre is köszi. 17/L
2012. dec. 4. 18:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Buta barátaid vannak az egyszer biztos.Válj ki közülük mert belekeverhetnek az ügybe ha mégis lebuknak.Ne te légy aki feladja őket.Lassan távolodj el tőlük...
2012. dec. 5. 22:10
 12/14 anonim ***** válasza:
55%

Mennyire torz, beteg, álszent és diletáns ez a társadalom.

Én inkább féltem a birka magyaroktól magam, mint a "drogosotól". Persze bizonyos határokon belül, de azért nézzük már meg objektíven a szituációt. Adott pár srác, akik kokaint és GHB-t használ. Gondolkozzatok már el. Még 18 évet sem elérő srácoknak honnan a p1csából lenne pénzük 20 ezer forintos grammonkénti áron mért kokainra? Ez az egyik. Másik...ha én nekem van egy párom, akit szeretek, és úgy gondolom, hogy gondot okoz az életében egy élvezeti szer. Legyen az kokain, alkohol, cigaretta, kávé. Akkor nekem az utolsó dolog lesz az, hogy a gyakorira kiírok egy kérdést, mert féltem a szaros seggem, ugyanis annyira diletáns hülyemagyar vagyok, hogy nem ismerem saját hazám törvényeit sem.

Ennyit erről. Békesség!

2012. dec. 6. 08:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem egy nagyon jó haverom esett bele ebbe a körbe amikor olyan idős voltam mit te. Akkoriban napi kapcsolatban voltunk ma már max köszönünk egymásnak, és 1x 2x ha találkozunk beszélgetünk. Azóta már teljesen függő napi szinten tolja és vele is így kezdődött anno. Ő is mentegetőzött régebben hogy csak hétvégén meg buliban stb. Most meg már ott tart hogy reggel még tud beszélni estére meg már annyira be van állva hogy nem. Szerencsére a társaság többi tagját nem rángatta bele, inkább mi nem hívtuk sehova, de azért még párszor elmentünk vele bulizni bele is rángatott egy fain verekedésbe ami miatt másfél évig járhattam a rendőrségre. Szerintem nem kell feldobnod őket inkább a szüleiknek szólj ha nagyon akarsz valakinek szólni. 19/F
2012. dec. 8. 23:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Mármint a barátod az a pasid, vagy csak haverod?

Ha jártok akkor adj neki ultimátumot, hogy vagy a drog és a drogos haverok, vagy te. Kompromisszum nincs.

Ha a haverokat választja, akkor szakítsd meg a kapcsolatot mindegyikkel. Ha téged, akkor segíts neki a helyes úton maradni, és távol maradni a drogos bandától.

Egy értelmes embernek nem kell kábítószer. Még akkor sem ha "s.zar az élet". Akinek xar az élete annak pont nem arra van szüksége, hogy egy agyatlan zombit csináljon magából, hanem arra, hogy legyen elég ereje kimászni belőle.

A gyenge és hülye emberek pótszere a saját érzelmi és értelmi sivárságuk saját maguk előtt való letagadására. Amikor bedrogoznak akkor másnak képzelhetik magukat mint amik valójában, "menőnek", meg "gengszternek", holott csak szánalmas kis hülyegyerekek.

A drog nem csak, hogy szellemileg, és fizikailag teszi tönkre a használóját (ami a saját dolga is lehetne akár), hanem emberileg is. Mindegyik egy xar alakká válik előbb-utóbb, hazudnak, lopnak, igénytelenek lesznek, akikkel égő és kellemetlen egy közösségbe tartozni.

A GHB pedig közismert erőszak-drog. Íztelen, színtelen, szagtalan, bármikor belekeverhetik az italodba, hogy aztán megerőszakoljanak, vagy kiraboljanak.

És túladagolni sem nehéz, így könnyen lehet végzetes a használata.

2012. dec. 14. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!