Fogalmam sincs, mit csináljak. Kitálaljak, hogy a barátom, és a haverjai drogoznak? Segítség!
Figyelt kérdés
Mind a négyen(a barátommal együtt) nemsokára töltik a 18-at. Tavaly osztálykiránduláson volt náluk először cucc,azóta akármilyen külső programokon van náluk. Ausztriából szerzik. Én szavamat adtam nekik,hogy nem szólok senkinek,de egyrészt aggódom miattuk is,másrészt meg ha kiderül,akkor tulajdonképpen én is "bűnrészes" leszek,hogy tudtam róla,de nem szóltam. Mit tegyek? Nagyon szépen kérlek,segítsetek!!! Előre is köszi. 17/L2012. dec. 4. 18:25
1/14 anonim válasza:
Leginkább szakítsd meg velük a kapcsolatot mielőtt téged is belerángatnak a b.romságba...
Vagy szoktasd le őket. Az első verzió könnyebb...
2/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom megszakítani velük a kapcsolatot,egy suliba/osztályba járunk.
2012. dec. 4. 18:31
3/14 anonim válasza:
Az csak egy dolog. Nem érdemes ebbe a hálóba belegabalyodni. Szakítsd meg velük a kapcsolatot keress normális társaságot magadnak és ne foglalkozz velük.
4/14 anonim válasza:
Szerintem ne legyél vamzer. Meg különben is ő dolguk. Meg gondolom zöldről van szó, az meg nem nagy valami. Olyan sok bajuk nem lesz tőle.
5/14 A kérdező kommentje:
GHB,meg kokain,váltogatják.
2012. dec. 4. 18:44
6/14 anonim válasza:
Nah szép. A 21. században le pontoznak mert azt tanácsolom a nagy betűs élet előtt álló tininek, hogy a drogosok lúzerek helyett - akikből soha semmi ember forma nem lesz - válasszon inkább nagyobb esélyekkel induló közösséget magának. Nem tudom ki volt az, de biztos hogy az életben semmire sem vitte... -.-"
7/14 anonim válasza:
Én sem értem miért lettél lepontozva. Én nyomtam neked egy zöld kezecskét. Tényleg ez a legjobb amit tehetsz kérdező.... ne barátkozz velük. Ez már nem egy ártatlan kis füvezés... csak idő kérdése, hogy téged is belevigyenek. Jártam én is drogossal, meg ismertem a hülye drogos haverjait. Miattam nem hagyta abba így megszakítottam vele minden kapcsolatot. Azóta sem szokott le róla és teljesen tönkreteszi magát... engem is kínálgattak de beintettem nekik.
8/14 anonim válasza:
Ahogy az első írja, a drogosokat el kell kerülni.
Majd a tél segít rajtuk a jövőben.
9/14 kovpet válasza:
Nem lennél bűnrészes. Magyarországon csak néhány (pl államellenes) bűncselekmény esetén van feljelentési kötelezettség.
10/14 anonim válasza:
Szerintem szólj valakinek,ezek komolyabb dolgok a fűnél.Ha valamelyikkel lenne valami talán magadat hibáztatnád hogy nem szoltál senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!