Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol lehetne olyan 21-25 év közötti lányokkal ismerkedni, akik nem dohányoznak, nem fogyasztanak alkoholt, illetve nem drogoznak?
Lehetőleg ő se igyon soha, ha már én se iszok.
(Találtam már olyan lányt kétszer is, aki megfelelt ezeknek a kritériumoknak és még tetszett is, de ezek mind a véletlenen múltak. Az egyik sajnos messzire költözött munka miatt és egyébként sem szeretne Budapesten élni. A másiknak pedig azt hiszem nem lennék az esete ráadásul ő is el fog hamarosan költözni vissza szülőföldjére.)
Hát ez elég nehéz.
A droggal kapcsolatban tökéletesen igazad van, én sem tűrném soha, még a füvezést sem. A füves is menjen a füveshez.
Az alkohol viszont nehéz kérdés, mivel oké, ne részegedjen le, de alkalmanként általában a nők zöme is megiszik valamit, mondjuk likőrt, bort, ilyesmit, én gin párti vagyok :D
A cigi pedig megintcsak ilyen, sok dohányos van, de azért akad nem dohányos is.
Társkereső oldalakon próbálkozz, ott ez alapból kérdés az adatlapnál és tudod szűrni.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
Igazság szerint azért írtam ki ezt a kérdést, mert egyszer már kérdeztem egy hasonlót, annyi különbséggel, hogy ott a léteznek-e olyan..? Arra kérdésre rengeteg válasz jött, hogy igen létezünk illetve van ilyen ismerősöm stb, de hogy merre azt akkor nem írtátok.
Tényleg nehéz manapság rátalálni egy ilyen lányra. Eddig talán összesen 6 ilyet ismerek és őket is véletlenül ismertem meg.
Tehát akkor összegezve bárhol nyugodtan keresgélhetek.
Kár hogy nincs számunkra valami szórakozóhely, ahol nagyobb valószínűséggel összefuthatnék ilyen lányokkal.
(Melegeknek van melegbár, vagy a perverzeknek a nudibár)
Van nudibár? :D
Erről nem is hallottam még :DDD
"A droggal kapcsolatban tökéletesen igazad van, én sem tűrném soha, még a füvezést sem. "
És a heroint tűrnéd? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!