Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hol lehetne olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hol lehetne olyan 21-25 év közötti lányokkal ismerkedni, akik nem dohányoznak, nem fogyasztanak alkoholt, illetve nem drogoznak?

Figyelt kérdés
2012. szept. 23. 13:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Bárhol lehet, csak körül kell nézni. Nincs olyan hely, ahol csak ilyen lányok vannak. Válogatni kell és amelyik megfelel a személyleírásnak, azzal kell randizni. Ennyi.
2012. szept. 23. 13:58
 2/18 anonim ***** válasza:
akárhol gondolom minden felé laknak ilyen lányok..én is ilyen vagyok 19éves változatban :D :)
2012. szept. 23. 13:59
 3/18 anonim ***** válasza:
Hát nehéz dolgod lesz mert több csaj dohányzik jelenleg mint fiú.
2012. szept. 23. 13:59
 4/18 anonim ***** válasza:
Az alkoholfogyasztást hogy érted? Hogy nem részegedik le, vagy hogy egyáltalán nem iszik soha semmit?
2012. szept. 23. 14:04
 5/18 A kérdező kommentje:

Lehetőleg ő se igyon soha, ha már én se iszok.

(Találtam már olyan lányt kétszer is, aki megfelelt ezeknek a kritériumoknak és még tetszett is, de ezek mind a véletlenen múltak. Az egyik sajnos messzire költözött munka miatt és egyébként sem szeretne Budapesten élni. A másiknak pedig azt hiszem nem lennék az esete ráadásul ő is el fog hamarosan költözni vissza szülőföldjére.)

2012. szept. 23. 14:11
 6/18 anonim ***** válasza:

Hát ez elég nehéz.

A droggal kapcsolatban tökéletesen igazad van, én sem tűrném soha, még a füvezést sem. A füves is menjen a füveshez.

Az alkohol viszont nehéz kérdés, mivel oké, ne részegedjen le, de alkalmanként általában a nők zöme is megiszik valamit, mondjuk likőrt, bort, ilyesmit, én gin párti vagyok :D

A cigi pedig megintcsak ilyen, sok dohányos van, de azért akad nem dohányos is.

Társkereső oldalakon próbálkozz, ott ez alapból kérdés az adatlapnál és tudod szűrni.

2012. szept. 23. 14:14
 7/18 anonim válasza:
Szerintem is bárhol lehet, de én is ilyen típusú vagyok. Nem iszok és nem dohányzok. 24/L
2012. szept. 23. 14:20
 8/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!

Igazság szerint azért írtam ki ezt a kérdést, mert egyszer már kérdeztem egy hasonlót, annyi különbséggel, hogy ott a léteznek-e olyan..? Arra kérdésre rengeteg válasz jött, hogy igen létezünk illetve van ilyen ismerősöm stb, de hogy merre azt akkor nem írtátok.

Tényleg nehéz manapság rátalálni egy ilyen lányra. Eddig talán összesen 6 ilyet ismerek és őket is véletlenül ismertem meg.

Tehát akkor összegezve bárhol nyugodtan keresgélhetek.

Kár hogy nincs számunkra valami szórakozóhely, ahol nagyobb valószínűséggel összefuthatnék ilyen lányokkal.

(Melegeknek van melegbár, vagy a perverzeknek a nudibár)

2012. szept. 23. 14:30
 9/18 anonim ***** válasza:

Van nudibár? :D

Erről nem is hallottam még :DDD

2012. szept. 23. 14:31
 10/18 anonim ***** válasza:

"A droggal kapcsolatban tökéletesen igazad van, én sem tűrném soha, még a füvezést sem. "

És a heroint tűrnéd? :D

2012. szept. 23. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!