Ha tudják a rendőrök, hogy valaki drogos, akkor miért nem tesznek semmit?
Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 22:50
11/16 anonim válasza:
szerintem a rendőröknek megéri dílerrel haverkodni
fizetéskiegészítést kapnak tőlük ha félrenéznek mikor a díler üzletel
12/16 LugosiLászló válasza:
Ha arra gondolsz, hogy miért segítenek azon a beteg emberen, talán mert nem az ő feladata. Nem tudom miért kellene zaklatnia valakit az otthonában, Neked sem esne jól. A kérdésed több kérdést vet fel bennem, mint választ. Ha egy emberről tudjuk, hogy pl. alkoholista, és fizikailag és vagy pszichikailag, terrorizálja környezetét, akkor miért nem tesznek semmit? Ez jobb kérdés. Egyik ismerősöm fiatalkorúak pártfogoltja érdekes dolgokat mesél, mekkora eljárással (és gondolom költséggel) jár egy füves cigivel való lebukás. Ez a hatalommal való visszaélés. Ezt kellene tenniük? Mellesleg a drog nagyon jó üzlet, egy széles réteget tart igen jó módban, mégszélesebbet pedig nyomorban. Akikre gondolom, hogy gondolsz, az un. kemény drogosok, intravénás fogyasztók, akik már csak a drognak élnek, azokkal főleg nem a rendőröknek kell foglalkozni, hanem olyan szakembereknek, akik tudnak is segíteni. Kérlek fejtsd ki a konkrét helyzetet, ami miatt feltetted a kérdést, mert így általánosságban nehéz beszélni.
13/16 A Tengerész válasza:
Mert nem tenni semmit az mindig sokkal kevésbé strapás, mint tenni valamit. Majd hülye lesz dolgozni, ha nem muszáj. És MEGKÜLÖNBÖZTETETT tiszteletem a kivételnek, mert ilyet is láttam meg olyat is.
15/16 vasálarcos válasza:
Nem igaz, hogy nem tesznek semmit. Magyarországon elég komoly büntetőeljárás indulhat a terjesztő, sőt bizonyos esetekben a fogyasztó ellen is. Az, hogy tudják a rendőrök, elég tág kategória, így nem érthető teljesen az esetfelvetés. Akkor "tudják", ha elvégeztetik a szükséges vizeletvizsgálatot, és azt bizony igen sűrűn elvégeztetik az ifjakkal és idősebekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!