Hazavihetnek a rendőrök?
17 éves vagyok... a szüleim tiltják azt,hogy együtt legyek a barátommal minden áron próbálják megakadályozni,hogy együtt legyünk.
Ott szeretnék nála aludni és ha mondjuk nem szólok a szüleimnek és lelépek otthonról ennek milyen következményei lehetnek?
Ugyan abba a szituba vagy,mint amiben én voltam barátnőmmel.Várd meg amíg betölti a 18-at...nekem 9 hónapig kellett várnom, aztán ide is költözött a kicsim.
Otthon megverték,apja ököllel is megütötte,az anyja monoklikkal engedte suliba, mert féltékeny volt a saját lánya boldogságára mindkettő szemét szülő.Most 19 éves lesz hamarosan,jár persze haza a szüleihez,de rájöttek hogy ők hibáztak.Anno mikor 17 volt hazavitték a rendőrök, nem tudtunk mit tenni,persze a rendőrök az én pártomat fogták,mert elmeséltem nekik hogy bántak vele a szülei.Hazavitték éjszaka, de nem bántották otthon.Merték volna megtenni.Egyébként utólag megtudtam,hogy amíg a rendőrnek nincs papírja arról hogy beléphet a barátod portájára,megteheti hogy nem engedi be őket.Sokan nincsenek tisztába a jogaikkal és ezért bedőlnek a rendőrök befolyásolásának.A szülők meg megint nem mehetnek be,mert feljelentheti őket.
Na mindegy, a béke okáért, várjátok ki míg 18 leszel,aztán oda mész ahova akarsz! :) nem szólhat bele az Isten sem.Ezt a rendőrök mondták :) Kitartás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!