Drogos ismerőseim vannak a rendőrök intézkednének ellenük? és mit?
Figyelj, nekem is vannak drogos ismerőseim de soha nem köpném be őket a rendőröknek. Miért tenném? Engem nem bántanak, nem zaklatnak, nem tömik belém erőszakkal a bogyókat, magukat teszik vele tönkre, nem engem.
Ha szólsz a rendőrökkel azzal csak azt éred el, hogy a dílerek szétvernek vagy megkeserítik az életedet.
Miért kell besúgónak lenni? Ezt nem értem.
Fogyasztókkal nem csinálnak semmit ha vall rájuk garázdaság esetleg akk lépnek vmit.
De ne reménykedj. szerencsére kevés olyan szerhasználó kerül börtönbe mint amennyien vannak ;)
Különben is téged mit zavar? Ha nem szólnak hozzád nem bántanak? Nem h örülnél annak h van aki még jólérzi magát.
Próbálj ki velük 1 kört megfog változni a véleményed.
18/F
Nem csinálnak velük semmit, el kell menni fél év alatt talán 3 alkalommal ilyen leszoktató elbeszélgetésre, meg pénzbírság vagy egy hét közmunka. Aztán minden megy tovább a régiben.
Ha veszélyeztetnek valakit, az már más kérdés. De akkor sem a drog miatt csukják le őket, hanem amiatt, amit elkövettek.
és konkrétan mit és kinek ártanak vagy ártottak?
egyébként intézkednek ellenük, még örülnek is, elvégre nekik sokkal könnyebb 50kilós egyetemista narkósokat cseszegetni, mint kimenni a 8ba a cigányblokkba fenntartani a rendet legalább minimális szinten. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!