Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Drogos ismerőseim vannak a...

Drogos ismerőseim vannak a rendőrök intézkednének ellenük? és mit?

Figyelt kérdés
vannak nagyon rossz ismerőseim és füveznek meg drogoznak és ha feladom őket a rendörségen abból nekem lehet bajom? nem dílerek ( vagy hogy szokták írni) csak drogoznak. a rendőrök intézkednének? és ha igen mit csinálnának velük? amúgy rendszeresen csinálják.
2010. nov. 22. 21:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Igen. Aztán jól szétvernék a pofád mikor kijönnek.
2010. nov. 22. 21:42
 2/15 anonim ***** válasza:
88%

Figyelj, nekem is vannak drogos ismerőseim de soha nem köpném be őket a rendőröknek. Miért tenném? Engem nem bántanak, nem zaklatnak, nem tömik belém erőszakkal a bogyókat, magukat teszik vele tönkre, nem engem.

Ha szólsz a rendőrökkel azzal csak azt éred el, hogy a dílerek szétvernek vagy megkeserítik az életedet.

Miért kell besúgónak lenni? Ezt nem értem.

2010. nov. 22. 21:46
 3/15 anonim ***** válasza:
39%

Fogyasztókkal nem csinálnak semmit ha vall rájuk garázdaság esetleg akk lépnek vmit.

De ne reménykedj. szerencsére kevés olyan szerhasználó kerül börtönbe mint amennyien vannak ;)

Különben is téged mit zavar? Ha nem szólnak hozzád nem bántanak? Nem h örülnél annak h van aki még jólérzi magát.

Próbálj ki velük 1 kört megfog változni a véleményed.

18/F

2010. nov. 22. 21:49
 4/15 anonim válasza:
83%
durva hogy ilyeneken gondolkozol. ne köpd be őket, ő dolguk hogy teszik tönkre magukat. foglalkozz magaddal, ne unatkozz már ennyire.
2010. nov. 22. 21:50
 5/15 anonim ***** válasza:
84%
Ez Magyarország. A régi rendszerben kötelezték az embereket besúgásra, most önként megteszik. Amíg másnak nem árt, minek piszkálod? Engem sem érdekel a törzskocsmámban Attila bá', aki minden este csatak részegre issza magát a nyugdíjából, mert megül magában és nem bánt senkit.
2010. nov. 22. 22:00
 6/15 anonim ***** válasza:
85%
Ne legyél spicli,mert azokat mindenhol utálják.Főleg a veszélyesebb körökben.Ha beköpöd őket, akkor igen lehet problémád és remélem lesz is, mégpedig az hogy jól szétverik a fejedet.
2010. nov. 22. 22:01
 7/15 anonim ***** válasza:
20%
szerintem a drogosokat nyugodtan add fel a pi.csába, csak vhogy névtelenül tedd h ne találjanak meg
2010. nov. 22. 22:05
 8/15 anonim ***** válasza:
83%
Névtelenül is megtalálják. :)
2010. nov. 22. 22:13
 9/15 anonim ***** válasza:
82%

Nem csinálnak velük semmit, el kell menni fél év alatt talán 3 alkalommal ilyen leszoktató elbeszélgetésre, meg pénzbírság vagy egy hét közmunka. Aztán minden megy tovább a régiben.

Ha veszélyeztetnek valakit, az már más kérdés. De akkor sem a drog miatt csukják le őket, hanem amiatt, amit elkövettek.

2010. nov. 22. 22:15
 10/15 anonim ***** válasza:

és konkrétan mit és kinek ártanak vagy ártottak?

egyébként intézkednek ellenük, még örülnek is, elvégre nekik sokkal könnyebb 50kilós egyetemista narkósokat cseszegetni, mint kimenni a 8ba a cigányblokkba fenntartani a rendet legalább minimális szinten. :)

2010. nov. 22. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!