Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Drogos ismerőseim vannak a...

Drogos ismerőseim vannak a rendőrök intézkednének ellenük? és mit?

Figyelt kérdés
vannak nagyon rossz ismerőseim és füveznek meg drogoznak és ha feladom őket a rendörségen abból nekem lehet bajom? nem dílerek ( vagy hogy szokták írni) csak drogoznak. a rendőrök intézkednének? és ha igen mit csinálnának velük? amúgy rendszeresen csinálják.
2010. nov. 22. 21:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%

Hát ha feladod őket egy ócska kis vamzer leszel aki annyit sem érdemel hogy szemközt köpjenek. Azt még csak csak megérteném ha kábitószer kereskedőt akarnál felnyomni, mondjuk azt tutti nem mernéd mert a farkadra lépnének, de pár fiatal srácot aki néha jól érzik magukat ez gusztustalan!!

Ha bajod van légy férfi és menj oda hozzájuk mond el nekik, de gondolom ahoz kevés vagy és gyáva inkább féreg módján intézed a dolgot.... ááááá de utálom az ilyet

2010. nov. 23. 15:27
 12/15 anonim ***** válasza:
olyasmi mint amit a 11-22 22:15 ír,csak kicsit pontosabban vagy bünti,vagy elvállalod az elterelésnek nevezett programot,ami 6 hónapig tart és 2-3 alkalommal kell megjelenni egy kis beszélgetésen,10ből 8 ismerőst elkaptak már,több éves megfigyelés,tucatnyi telefonlehalgatás után, szóval most bejelented abból kb 2 év múlva lesz valami,ugyanis vakvilágba vádaskodni nem szabad,bizonyíték kell.
2010. nov. 28. 21:55
 13/15 Dadim válasza:
Kis vamzer vagy.Szerintem foglalkozz a saját dolgoddal,jobban jársz.Láttam már ilyen embereket,mint te sírva könyörögni,hogy: NE.
2010. nov. 28. 22:10
 14/15 anonim ***** válasza:

Ez szép...

Ha csak drogozgatnak, közöd mennyi hozzá? Remélem ők is olvassák a kérdésed és betalálnak téged, kíváncsi lennék szemtől szemben mekkora szád lenne!!!

2010. nov. 28. 23:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Egyetértek a többséggel! Neked igazi magyar vér folyik az ereidben! Besúgó spicli magyarok! Ezért utálnak minket szerte a világon! Mert ilyen komcsi irigy besúgó majmokkal van tele! Ismerek sok drogost de csak jól érzik magukat én antialkoholista vagyok mert semmire nem jó ízetlen szar mocsok lotty amitól másnap megakarok pusztulni de volt hogy régen beficcent a ződ és csak a röhögést és a jókedvet éreztem tőle és eszembe nem jutott volna ártani másoknak ahogy azt az idióta önbizalommal teli alkeszok teszik! Pfújjj!!!
2010. dec. 4. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!