Megbüntetnek-e a rendőrök ha a drogos haveromat rajtakapják füvezésen és én is ott vagyok aki nem füvezett?
Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 10:47
2/9 anonim válasza:
Nem, mivel nem füveztél, és nem is kényszerítetted rá.
3/9 anonim válasza:
Vizelet vizsgalat. Ha a te veredben is van THC akkor igen.
4/9 anonim válasza:
nem és akorsem büntetnek ha a vizeletedben találnak és be ismered hogy fogyaszto vagy csak elterelésre küldenek vagy is elvono meg van adva hány alkalmon kel rész vegyél bizonyos időn belül
5/9 anonim válasza:
Hát, az attól függ, hogy mennyit fizetsz.
Üdvözlettel:
Szabó László szakaszvezető
6/9 evvanszprájt válasza:
Utolsó válasz jó...xD
De am szerintem beszélj haveroddal h ne csinálja,ha megy csinálja ne nyilvános helyen
7/9 anonim válasza:
Bármely bűntény szemtanúja is valaki, mindig mondhatja az illető azt, hogy épp most akart menni a rendőrségre bejelentést tenni.
8/9 anonim válasza:
Vért vesznek tőled is, ha tisztva vagy akkor semmi. ha nem akkor mehetsz a rehabra.
9/9 anonim válasza:
hát 65% hogy igen mert ott vagy de ha rád keni egy gyerök akor meg büntet kárvolt ott lened
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!