Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha rendőr szeretnék lenni...

Ha rendőr szeretnék lenni ahhoz mit kell tennem?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy milyen tantárgyakból kell érettségizni,milyen erőnléti feladatok vannak a bekerüléshez és milyen tanulmányi átlag kell meg ilyenekre gondolok.
2012. nov. 17. 22:50
1 2
 11/18 anonim válasza:

# 9 Örülök, hogy vannak még ilyen emberek!!!!!! :)

Kérdező: Melyik családtagod volt már büntetve?

Azt a múltkor elfelejtettem írni, hogy ami kell még hozzá: betöltött 18 év, érettségi, tiszta erkölcsi bizonyítvány (most már valahogy máshogy hívják)

2012. nov. 20. 23:34
 12/18 A kérdező kommentje:
Hát keresztapám de nem "annyira" durva dologért büntették. És nem volt börtönben csak közmunkát kapott.
2012. nov. 21. 07:27
 13/18 anonim válasza:
Javaslom, csak akkor jelentkezz rendőrnek, ha nem számít a szabadidőd (előre tervezhető szabadidő nem létezik, a szolgálati idő (munkaidő) állandóan (akár naponta is)változik, nem tudhatod előre, hogy és mikor dolgozol, mikor mennyi szabadidőd van), és megelégedsz 80.000 körüli, vagy az alatti kezdőfizetéssel, legalább kettő évig. Soha semmi nem lesz jó, amit csinálsz. Nem ott fogsz dolgozni, ahol szeretnél, azt, hogy mikor, hol és milyen munkát végezz, kitalálják helyetted, soha, semmi ellenvetésed nem lehet. Tovább nem akarom részletezni, bőven lehetne. Egy régebbi linket tudok erre, ma még aktuálisabb, mint akkor...: [link]
2012. nov. 22. 13:17
 14/18 anonim válasza:

Kérdező, a keresztszülő nem közvetlen családtag, tehát nem számít.

Csatlakozom az előttem szólóhoz, tényleg, néha nekem is becsúszik 1-2 óra túlóra, de hála az égnek őrsökön picit (tényleg picit) jobb a helyzet! :)

2012. nov. 22. 23:41
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2012. nov. 23. 12:55
 16/18 anonim válasza:
Igazán nincs mit! Ha bármi segítség kell ezzel kapcsolatban, írj üzenetet. :)
2012. nov. 24. 02:19
 17/18 anonim válasza:
És,ha a baráti körböl volt már büntetve??Mi köze van a barátoknak ahhoz,hogy én rendőr szeretnék lenni?
2012. dec. 3. 20:51
 18/18 anonim válasza:
Nekik semmi. Csak ne bűnözői közegben mozogjanak a barátaid. :)
2012. dec. 7. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!