Most akkor van ciganybunozes, vagy nincs? ! Link! . Nezd meg!
Ezt nem jobbik es nem garda nyilatkozta...
Nezd meg!!!
http://www.youtube.com/watch?v=cmCNGbxaDoc&feature=related
"adjon nekem olyan informaciot, vagy statisztikat ami:
cafolja vagy alatamasztja a ciganybunozest letezeset!"
Ja ,igen.....így már értjük. Szóval akkor Te sem vagy benne biztos, hogy van, de a szövegkörnyezet alapján tényként kezeled.
16:59 a definico:
...vannak -e olyan buntenyek melyek a cigany kozoseg, kis vagy nagy csoportjahoz kothetok?
...annak-e olyan buntettek amelyeket 90%-ban cigany szarmazasuak kovetnek el...?
az atlagos magyar ember tart-e a cigany populacio altal elkovetett buntenyektol/ tart-e a ciganyoktol...?
Van cigany ismerosom... es volt cigany munkatarsam... es lopott tolem mar cigany.....
a kerdes: NEM az ,hogy minden cigany bunos-e?
hanem az: ,hogy a ciganyok tulnyomo tobbsege ,torvenytelen es erkolcstelen modon eli az eletet?
16:59
Esetleg Te is bemutathatnál néhány statisztikát, miszerint nem létező jelenségről beszélünk.
azert kellet igy fogalmaznom... kodosen...
mert a moderatorok szeretik torolni a nyilt beszedet ebben a temaban....
"hanem az: ,hogy a ciganyok tulnyomo tobbsege ,torvenytelen es erkolcstelen modon eli az eletet?"
Látod ezek megint feltételezések. Az, hogy valaki erkölcstelen az még nem bünőzés.
És ezzel tényleg nem a kisebbséget akarom védeni, mert tényleg egy részük állat módjára deviáns módon él.
De ezt a fogalmat amit használsz a szélsőjobb hozta be, és ebből akarnak politikai tőkét kovácsolni.
Csak az indulatokat szitják, megoldást nem kinálva, ami sok jóra nem vezet!
Azt kéne észrevenned, hogy eszközként használnak, a politikai haszonszerzésük érdekében!
Szerintem elég tanulságos ez a link, és ez nem az én "kitalációm, valamint provokációm" hanem a Belügyminisztérium és a rendőrség által feltárt tények!
17:54... a moderatorok megkimelnek teged!
toroltek a bejegyzesem!
de egy biztos: te burokban nottel fel...!
ma 18:14 koszonom...
nalad a pont! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!