Most akkor van ciganybunozes, vagy nincs? ! Link! . Nezd meg!
Ezt nem jobbik es nem garda nyilatkozta...
Nezd meg!!!
http://www.youtube.com/watch?v=cmCNGbxaDoc&feature=related
2. Lehet ,hogy regi.... de nekem az oldal moderatorai mar toroltek a kerdesemet a temaval kapcsolatban....
Ezert hoztam egy ilyen videot... ,hogy nyomatekot is tudjak adni a kerdesemnek!
Ez a cigányvajda kimeri mondani amit sokan nem.
Nem is értem miért tabutéma ez a cigánybűnözés.Ez egy létező dolog , nem beszélni róla olyan mintha homokba dugnák az emberek a fejüket.Igenis van cigánybűnözés.
Kedves 6. válaszoló , sajnálatos módon vannak akik ezt kétségbe vonják és azt hiszik vagy elhitetik magukkal hogy nincs cigánybűnözés.
Sajnos kevés magyar van akinek ne lett volna kisebb afférja , összetűzése ezekkel a dögevőkkel.
A magyarok soha nem voltak rasszista nép de ezek azzá tesznek minket.Ahogy a cigányvajda mondta:"mi szültük a gárdát és a hasonlókat" és mennyire igaza van.
Bár őszintén megmondom hogy szerintem a cigányokat utálni nem rasszizmus hanem tapasztalat.
Ezzel mit akarsz bizonyítani? Holvannak a statisztikák, adatok, kimutatások stb. stb.
"van ciganybunozes" Ezalatt mit értesz, definiálnád KONKRÉTAN?
16:59 azert tettem fel a fenti kerdest, hogy esetleg valaki adjon nekem olyan informaciot, vagy statisztikat ami:
cafolja vagy alatamasztja a ciganybunozest letezeset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!