Csak nekem nem áll össze ez a Szita Bence -gyilkosság?
Nyilvánvalóan borzalmas ami történt. Pont ezért nekem úgy tűnik mintha hiányozna valami az összképpel. Nincs indok. Nincs ok. Egyszerűen nem tudom elképzelni ezt az egészet hogy hogyan történhetett...
Mert pl. a Cozma vagy a Bándy gyilkosság összeáll de ez nem. Miért csinál ilyet egy 47 éves családanya? Vagy az a két hajléktalan akik közül az egyiknek szintén családja van (de ugye őket is verte).
Nem áll össze az sem, hogy a gyerek miért nem az anyjával és/vagy az apjával élt... A vérszerintiekkel...
Meg az sem, ahogy ez az egész eltűnési mese van...
Ami után a nevelőapa egyszer találkozott Polcz Erikával akkor is csak véletlenül, a bíróságon...
De amúgy is élettársak vagy mik voltak?
És akkor még nem volt bizonyos hogy ő a gyilkos...
És a gyilkos mégis hogy gondolta ezt az "eltűnéses mesét"...
Tudta hogy le fog bukni ennyire ostoba nem lehet...
Csak nekem hiányzik valami értelemes magyarázat az egész ügyre?
Ezt a sok fogalmatlant... Tudom, régi kérdés, de most van a 10. évforduló.
13.: Felesleges az idézőjel, a féltestvér is vér szerinti testvér, mert közös az egyik szülő, a házasság ugyanúgy tiltott, mint mindkét közös szülő esetén. Ugyanaz a génkészlet 50%-ban. A mostohatestvér az, aki nem vér szerinti... Döbbenet, hogy ilyen dolgot nem tudnak az emberek.
20.: Nem, nem volt ott. Az anyja lemondott róla, az eredeti apjának meg egy percig sem kellett. A nevelőapja volt az az ember, aki igazán szerette, és aki igazán szülője volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!