Szita Bence, a meggyilkolt kisfiú állami gondozott volt?
Most olvasom, hogy Polcz Erika nevű nőt gyanusítanak a kisfiú megölésével, aki a nevelőanyja volt, illetve nevelőapát emlegetnek. Édes szülei nem élnek, állami gondozott volt és ez a nő volt a nevelője, akinél élt.Elnézést, de nem értem kije volt szegény kisfiúnak, illetve azt sem, hogy mi volt az indoka:(
Nagyon sajnálom a történteket, hogy ilyen megtörténhetett..
Előre is köszönöm aki ír.
Köszönöm, hogy írtatok.
Igen emlékszem is a híradóban anyukájára, aki nyilatkozott, nagyon sírt és kérte Bencét, hogy jöjjön haza:(
És a nevelőapa benne lehetett ebben az egészben?Erről mit lehet tudni?
nyílván tudok, csak mintha olvastam volna, hogy az apa is benne lehet.
ma este benne lesznek amúgy a frizbiben.
Én úgy tudom, hogy a nevelőanya azért ölte/ölette meg Bencét, mert ő tehetett arról, hogy nem jó a kapcsolata a párjával. Hát gondolom ezek után sokkal jobb lesz a kapcsolatuk, hogy megölte a gyereket... idióta kurvä
Az ilyet felakasztani kéne vagy hagyni, hogy szenvedjen. Szerintem is nagyon sokat árthat egy embernek egy 11 éves gyerek -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!