Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi a fenéért van mostanában...

Mi a fenéért van mostanában annyi gyilkosság?!

Figyelt kérdés

Megbolondultak az emberek, vagy mi az Isten van most?

Csak pár ügy amire idénről emlékszem: Kulcsi mészárlás, Domonyvölgyi gyilkosság, Bándy, Győrön is volt nem olyan rég, Januárban volt a macsétás... és ma szerdán egy püspökladányi fiú...

Nektek nem tűnt fel milyen sok volt mostanság? És ez szerintem még nem is mind...

2012. okt. 31. 23:32
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát még amiről nem is tud az ember ...
2012. okt. 31. 23:33
 2/29 A kérdező kommentje:
Igen. De most tényleg sok volt :-/
2012. okt. 31. 23:35
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

Mindig is voltak és lesznek is bolond emberek.

A '80-as években évi kb. 300 embert gyilkoltak meg az országban, ehhez képest a jelenlegi 200 javulás.

A törvényeket viszont szerintem szigorítani kellene, mivel a gyilkosok legalább fele börtönviselt, többszörösen elítélt visszaeső. Az ilyeneket kár kiengedni.

2012. okt. 31. 23:52
 4/29 anonim ***** válasza:
68%

mivel a gyilkosok legalább fele börtönviselt, többszörösen elítélt visszaeső

Naa, azért nagyon sok mindenből tevődik össze egy gyilkosság, amit Te és Én nem tudnánk kivesézni, de általánosítani nem szabad

Elég ha sorozat gyilkosokat nézel meg, 3magyar asszony arzénnel gyilkolt meg jó sok embert, és korukból adódóan senki nem gyanusította őket :)

A legalapvetőbb okok a vagyon elleni bűncselekmény, vagy nyereség vágy

Ez mind a kormány számlájára írható, hogy vadulnak elfele, az amúgy is sz*r életviszonylatban élő emberek

Hallottam olyat hogy a nő férje, az apóssal lopta a fát, valaki odamerészelt menni, agyon vágták első szóra, és úgy elásták az erdő mélyén hogy alig tudták kibogozni az ügyet

20/F

2012. nov. 1. 00:01
 5/29 anonim ***** válasza:
20%
Mert túlnépesedés van.
2012. nov. 1. 00:13
 6/29 VVMMvvmm ***** válasza:
25%
Csak.Öcsisajt.
2012. nov. 1. 00:16
 7/29 Komplikato ***** válasza:
60%
Ez sok? Ami eljut hozzánk hírekben? Csak nőt és gyereket megölnek évente 60-70-et családon belül. Azokról sem hallasz egy szót sem. Szvsz naponta 2-4 gyilok történik legalább, rengeteg lopás és rablás, de nem fogsz róla hallani, mert a rendőrség "eredményes".
2012. nov. 1. 02:50
 8/29 A kérdező kommentje:
Sok bizony, nekem sok. Majd mindennap másik ügy ment a tv-ben meg mindenhol.
2012. nov. 1. 07:18
 9/29 A kérdező kommentje:

És ilyenkor mindig szóba szokott kerülni a halál büntetés is.

Ezzel kapcsolatosan is kifejthetitek a véleményeteket.

Nem volna rossz, ha újra lenne. Még, ha az elkövetőnek "megváltás" is lenne a 30, vagy X évtizeddel szemben, legalább eltűnne az ilyen hulladék. Ezzel is kicsit megnyugtatva az embereket, hogy Ő már kizárt, hogy újra közöttük legyen egy napon.

Meg aztán nem kellene rá pazarolni az adónkat, és némelyik börtön alapból is már 120%-os telítettségen van.

2012. nov. 1. 07:24
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Sokan szidják a statisztikákat, meg a közvéleménykutatást.

Utána bekapcsolják a tévét, és azt gondolják, hogy torzítatlan képet közvetít.

Az erőszakos bűncselekmények száma (a világ ezen felén legalábbis) csökkenő trendeket mutat.

Ahhoz, hogy kimondhassuk, ha megfordul, ahhoz néhány év adatai kellenek, nem néhány tévéműsor.

2012. nov. 1. 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!