Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Milyen az élete egy nyomozónak?

Milyen az élete egy nyomozónak?

Figyelt kérdés
Most konkrétan a bűnügyi nyomozóra gondolok. Úgy tudom úgy dolgoznak ahogy munka van. Például egy nyomozó tiszt nyilatkozta egy újságnak (hogy mi volt az újság neve,most nem tudnám megmondani.)hogy ha olyan az ügy akkor van hogy napokig egy huzamba dolgoznak. De ha nincsenek nyomok,vagy semmi "komolyabb" úgy akkor délután végez és megy haza. Az érdekelne ez tényleg így van,vagy helyfüggő. Egy budapesti ugyanannyit dolgozik,és keres mint egy kisebb települési. Milyen képzést kapnak a hivatásos nyomozók? Úgy értem nem csak szellemi alapozást,hanem fizikait is. Tanulnak önvédelmet például? És külföldön is lehet egy magyar nyomozó,vagy nem? Mennyi a fizetésük......stb.

2012. okt. 9. 14:27
 1/5 Golan Trevize ***** válasza:
69%

Szakadt, régi kocsival kell járni, ballonkabátban, és basset houndot kell tartani.

Forrás: Columbo

2012. okt. 9. 16:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez mind szép és jó,de engem a mai nyomozó érdekel
2012. okt. 9. 18:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Helyfüggő. Nálunk, kisebb városban például van olyan, mikor nincs munkája, de van amikor el van havazva még a rutinos nyomozó is. Többnyire papírmunkából, és irodai munkából, kihallgatásokból áll a mindennapja, meg c házakban lefoglal.

Pesten, ott van káosz, azt csak hallomásból tudom, illetve ismerősök által elmondottak alapján. Tele vannak munkával, nem kell soha hazamenni 16 órakor, mikor lejár a munkaidő.

2012. okt. 9. 20:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem. És köszönöm a választ! Ezek szerint a vidéknél változó,míg a városokban szinte mindig elég sok munka van. Legalábbis ezt szűrtem le a válaszból!
2012. okt. 12. 19:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
egy ismerősöm férje nyomozó, és ő (ha olyan horderejű az ügy)kb. aludni megy csak haza,napokra "eltűnik". Persze, ha nincs semmilyen új nyom stb. akkor van egy munkaidő, amit általában betartanak.
2012. okt. 26. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!