Miért van mostanában ennyi gyilkosság, bankrablás, tűz, orvosi műhiba?
Folytathatnám, hogy korrupt rendőr, betörés, autók felgyújtása. Igen, eddig is voltak, de nem ennyi. Lassan a híradó fele ezek felsorolásával telik.(a Hírtv-ben is)
Hol van a beígért közbiztonság? Zsebre dolgozik a rendőr, a parkolási ember, de büntetnek, ha rágyújtasz az aluljáróba.
Az aluljáróért nem kell cseszegetni, mert tetszik, csak a tény, hogy ez milyen fontos volt, de a rendőrök "átvizsgálásra" még nem volt idő?!
A híradókban próbálják a műsoridőt kitölteni valamivel és mivel semmi érdekes nem történik, a balesetek, tűzesetek, stb. mindig kéznél van, ha belföldön nem történik ilyesmi, akkor azzal jönnek, hogy Kaliforniában autó gázolt el egy kiskutyát...
Van erre egy jó gyógyszer : NE NÉZZ HÍRADÓT!
Mindjárt sokkal nyugisabb lesz az életed! :-DDDD
JA A MÉDIA MIATT. én sem szeretem nézni a gyászHÍREKET!!!
Mindig csak azt mondják hányan haltak meg, ki kit ölt meg...korrupció , családi mészárlás....undorító
Maga a társadalom nagyon lezüllött.Ennek tagja vagyok én is, te is, mi valamennyien, és akik a törvényeket hozzák, azok is. Sokszor hallani, milyenek a mai fiatalok, akkor megszoktam kérdezni, és nem mi neveltük fel őket?
Káosz van, az igaz, de valamennyien hibásak vagyunk.Itt előttem írták, hogy régen már a húsz éveseknek saját házuk volt.Ez akkora tévedés, mint mikor itt a GY.I.K.-en kioktattak, hogy nem jól látom a dolgokat a feltett kérdéssel kapcsolatban.Javasolta az illető olvassak többet
nézzem a Híradót, mert nagyon tájékozatlan vagyok.Aki ezt írta 12 éves fiú volt.
Ahhoz, hogy rend legyen, jó irányba menjünk én csak annyit tudok tenni, hogy becsületesen,példamutatóan élek.
Azt pedig, hogy a híradók mit mutatnak nem tudom, mert egyáltalán nem nézek Tv-t. Alaptermészetem,soha nem az érdekel amit az orrom alá dugnak, hanem az, hogy mi van a dolgok mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!