Bevittek a zsaruk este, mert a haverokkal kicsit ittunk és ezért miért voltak velem ilyenek a rendőrök?
Bevittek,és azt mondták meghallgatnak,de be kell fáradnom az előállítóba ami ilyen börtön szerű volt,és mérgemben a telómat a földhöz vágtam a rendőrök előtt,de a telefon túlélte.
Hah,apám a rendőr meg miért földhöz vágtam a saját telefonom azért majdnem levert a földre.
Miért akart megverni,a sajátomat vágtam földhöz nem pedig az övét.Neki semmi kára nem lett volna,ha az én telóm összetörik az az én bajom lett volna.
Ha megvert volna akkor ugye ő is megérdemelte volna ezt?
http://www.youtube.com/watch?v=Rig7KX4Gvs0
Olvasod egyáltalán a válaszokat?
Tudsz egyáltalán olvasni?
Szörnyű hogy 18 évesen valaki még így gondolkodik. Azért mert az osztály rendőrellenes, akkor neked is annak kell lenni?
Amúgy meg, senki se mondta azt, hogy szent életűek vagyunk mi. Életemben egyszer voltam részeg, akkor is megállított minket a rendőr, de érdekes módon, nem vitt be egyikünket se. Ha te garázdálkodtál, és bevittek, és még eközben csapkolódtál, akkor ne te legyél a sértett fél. Főleg ha meg se vertek, csak "majdnem". (Kíváncsi lennék mit takar a "majdnem"... )
"Persze,
Egy rendőrt megütni?
Ember van nála fegyver. "
Igen. Józanon ezt gondolod. Mint írtam: részeg embernél nem lehet tudni, hogy mit fog csinálni. Részegtől még az is belefér, hogy valóban nekiesik a felfegyverzett rendőrnek. Menyj ki egy fradi-újpest meccsre, ott még nagyon részegnek se kell lenniük az "ultráknak", hogy nekimenyjenek 30-40 pajzzsal-bottal felfegyverzett rendőrnek.
tegnap 22:58
OFF:
Mit vársz, a csapból is az folyik, hogy milyen brutálisak a rendőrök, csúnyán nézett szegény bűnözőre, vagy itt van ez a díszpéldány is, Viktor a 2006-os zavargásokat védi, a rendőröket elitélik, pedig az én álláspontom szerint még a lőfegyver.használat is belefért volna a csőcselékkel szemben. Mitől lenne tekintélye a rendőrnek?!
Kérdező!
Én teljesen egyetértek veled,akik itt leírták a válaszukat ne hallgass rájuk,mind h...lye.
Én még nem csináltam semmi büntetendőt,de tanúként voltam a rendőrségen már.
Képzeld velem mint tanúval,meg a sértettel is úgy beszélt a nyomozó mint a kutyával,én nem tudom mit képzelnek magukról a rendőrök,de ez mindennek a teteje.
R@hadt rendőrök,és ezért utálják őket sokan,de többen is fogják.
Magyarországnak ilyen s...mét ganyé rendőrei legyenek...ez nem semmi,tenni kéne ez ellen valamit,nem ők az atyaúristen,hanem kig g...cik.
Mikor meg nincsennek szolgálatban akkor egy némelyik bűnözik,szóval ők a leg korruptabbak.
Ennyit a magyar rendőeségről.
Az egyik válaszoló visszább előttem,meg úgy kezdi,hogy" Az ilyen kis mitugrászoktól a falra mászik"?
Hát másszon a falra. Ha ott szeret mászkálni.
Na kérdező ne bánkódj én a te pártodat fogtam,a többi választ tehát sz@rd le...:D:D:D
28 :-)))
azért van különbség a te eseted és a kérdezőjének között, kár volna hiteltelenné tenned magad.
A rendőrnek nem dolga téged pátyolgatni. CSak a fizikai épségedet dolga megvédeni, kivéve néhány a btkban is foglalt egyéb esetet. Igaz, megkövetelné az udvariasságot tőle. A gyanusítottal meg az a dolga hogy szigorúan bánjon.
Miét utálkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!