Bevittek a zsaruk este, mert a haverokkal kicsit ittunk és ezért miért voltak velem ilyenek a rendőrök?
Bevittek,és azt mondták meghallgatnak,de be kell fáradnom az előállítóba ami ilyen börtön szerű volt,és mérgemben a telómat a földhöz vágtam a rendőrök előtt,de a telefon túlélte.
Hah,apám a rendőr meg miért földhöz vágtam a saját telefonom azért majdnem levert a földre.
Miért akart megverni,a sajátomat vágtam földhöz nem pedig az övét.Neki semmi kára nem lett volna,ha az én telóm összetörik az az én bajom lett volna.
Ha megvert volna akkor ugye ő is megérdemelte volna ezt?
http://www.youtube.com/watch?v=Rig7KX4Gvs0
Kicsit tanulj fogalmazni, mert a "Hah, apám a rendőr..." kezdetű mondatodat nagyjából 3.-ra fogtam fel, hogy mit is akar kifejezni.
Az ilyen sztorikra csak azt tudom mondani: engem sose vittek be rendőrök, és még sose akartak megverni. Szerintem még hiányoznak innen részletek. Mit takar a "majdnem levert a földre"?
Nem, apám nem rendőr.
Úgy akartam kifejezni,hogy: apám,
és utána vessző.
Mi? Garázdaság ,üvegtördelés közterületen.
Mi?
Nem értem az utólsót...
Minek garázdálkosz közterületen? Akkor nem vinnének be, és akkor nem vágnának képen.
Én részben megértem a rendőröket, olyan dolgokért teszik őket felelőssé amelyekről nem ők tehetnek, de mivel ők az "ütköző felület" rajtuk csattan.
Ennek ellenére a rendőri brutalitást elítélem és szerintem is járjon érte börtön. Mert ez nem csak testi sértés hanem hivatallal való súlyos vissza élés és a hivatal becsületét is csorbítja vele. Szóval háromszoros bűntett. Háromszoros büntetést érdemel.
Éppen ezért a vezetőket kell felelősségre vonni, hiszen a rendőröknek folyamatosan szükségük van mindenféle kiképzésre, amelyet a vezetőik szerveznek meg pl pszichológiai kiképzésre is hogy legyőzzék a stresszt és ne üssenek feleslegesen illetve ne essenek pánikba stb. De még egyéb szervezet jó működéséért is ők felelnek.
Te, fiam, ha nem is a rendőrtől de apádtól biztosan megérdemelnél egy pofont.
Ha lázadni akarsz fejezd ki magad a művészetben, sokkold a népet az interneten.
Majd mikor édesanyádat leszúrja az autójában egy hozzád hasonló korú bedrogozott f@szkalap, akkor kitől kérnél segítséget? Akkor is rendőr-ellenes lennél?
Bent voltál a rendőrségen, hivatalos helyiségben, eljárás alá lettél vonva és közben ittasan folytattad a garázdálkodást. Szerinted ezt díjazni kellett volna a rendőröknek? Örülj, hogy olcsón megúsztad (eddig).
A sajátomat vágtam földhöz,nem az övét.
Egyébként a fiatalok mind rendőrellenesek,legalábbis az osztályban igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!