Bevittek a zsaruk este, mert a haverokkal kicsit ittunk és ezért miért voltak velem ilyenek a rendőrök?
Bevittek,és azt mondták meghallgatnak,de be kell fáradnom az előállítóba ami ilyen börtön szerű volt,és mérgemben a telómat a földhöz vágtam a rendőrök előtt,de a telefon túlélte.
Hah,apám a rendőr meg miért földhöz vágtam a saját telefonom azért majdnem levert a földre.
Miért akart megverni,a sajátomat vágtam földhöz nem pedig az övét.Neki semmi kára nem lett volna,ha az én telóm összetörik az az én bajom lett volna.
Ha megvert volna akkor ugye ő is megérdemelte volna ezt?
http://www.youtube.com/watch?v=Rig7KX4Gvs0
Persze,
Egy rendőrt megütni?
Ember van nála fegyver.
Amúgy,ha bárki nekemjönne,de csak,ha nekemjönne(akár rendőr,akár kukás,akárki legyen az)én védekeznék.
Nem érted a dolgot...Nem érted, hogy az eljárás alatt nem azt csinálsz, amit akarsz.
Kit érdekel, hogy te, vagy az osztály rendőr ellenes? Én sem imádom őket, ettől függetlenül szükség van rájuk (és még neked is szükséged lehet rájuk), hidd el.
Még annyit:
Soha nem csináltam semmi törvénybe ütköző dolgot,és nem is fogok,csak tegnap csináltam ezt a sörösüvegtördelést.
Első,utolsó volt.
Azért ne ítéljen már el itt mindenki,úgy vagytok ti itt,mint aki az életben hibátlan,pedig minden emberben van hiba,vagy jó lehet bennetek nincs.
Én is csak egy ember vagyok,hibáztam ,többet nem fogok.
Érdekes módon, én sosem gpndoltam így a rendőrökre. Pedig én is fiatal vagyok :-)))
küzterületen inni és üvegeket törni hát nem ismerem az idevonatkozó passzust, de minimum szabály sértés, és örülj ha nem fizettetnek veled semmit.
Nem vagyok tökéletes, én is ittam már közterületen, de nem voltam olyan hülye hogy magamra vonjam egy rendőr figyelmét, főleg nem a haragját. Sőőt szemeteltem is.
A sörög üveg dobálást pedig főleg ha részegek voltatok, akár rá lehet azt is fogni, hogy személyi veszélyeztetés (a pontos fogalmat nem tudom), mert részegen nem mindig azt találod el amit akarsz.
Így van ez az ittas vezetéssel is, nem minidg sikerül olyan vagányan vezetni mint ahogy szeretnéd, és még mások is megsérülhetnek.
Ne sajnáltasd magad, mert nincs igazad. A rendőr csak intézkedett. Neki kötelessége megvédeni a társait, és magát is. Akkor is ha az csak egy ártatlan mozdulat, de félre érthető. Egyébként, nyugodtan értelmezheti fenyegetésnek is, agresszív fellépésnek. Még akkor is ha te nem így gondolod. A fenyegetés esetén pedig kötelessége annak megfelelően eljárni. Ha túlélte az a telefon, akkor pedig egy jól irányzott dobássla még fegyvernek is alkalmas... alapíts egy metál bandát ha sok az energiád és provokálni akarsz.
Szóval nem is vert meg, te pedig ezen pityeregsz... ez egyre rosszabb.
Miért sjanáltatod magadat?
Sérült az önérzeted?
Rád szoltak amikor rosszalkodtál?
Először ezekre keresd a választ és több ilyen problémád garantáltan nem lesz.
Az ilyen kis mitugrászoktól tudnék a falra mászni.
18 éves vagy, és úgy osztod az észt, mintha valami nagyon okos ember lennél. Egy érett felnőtt nem dobálózik ilyennel, hogy az osztályban is mindenki utálja a rendőröket. Jah, és ha ők kútba ugranak, te is utánuk ugrasz, ugye?
Az én férjem rendőr, és mindig úgy engedem el, hogyha úgy érzi, hogy veszélyben van, védje magát, bármi áron. És igen, ha egy részeg elkezd vagdalózni, akkor nyugodtan érezhette magát veszélyben az intézkedő rendőr, és jól tette volna azt is, ha levisz a földre. Nem azt mondtam, hogy megver, hanem ártalmatlanít.
Én is voltam már részeg, mentem úgy haza, hogy csodáltam, hogy hazaértem, de soha nem garázdálkodtam. Te hülye voltál, viseld a következményeit, és örülj neki, hogy ennyivel megúsztad. Sajnos a felnőttek világa olyan, hogyha valami teszünk, akkor viselni kell a következményét. Legközelebb kétszer is meggondolod, hogy törsz-e üveget az utcán, illetve játszod-e a durcás kisgyereket az előállító helyiségben.
Tehát magyarán mondva garázdaság szabálysértése miatt előállítottak, majd szerették volna megírni a papírokat, addig te tovább csináltad a feszkót. Agresszív voltál, földhöz vágtad a telefont, azaz tovább folytattad a szabálysértést. Nem vertek meg, csak gondolom lefogtak, és mondták, hogy azonnal hagyd ezt abba. Ez teljesen jogszerű intézkedés volt, semmi okod és indokod nincs itt fröcsögni. Pont abban a korban vagy, amikor azt hiszed, hogy te bármit megtehetsz, pedig nem így van.
Rendőrségi épületben, előállítva, mire gondoltál, hogy tapsolnak neked, törjön már össze az a telefon. Tudod az átlag állampolgár gusztustalan, mint te. Képesek saját magukat megsebesíteni, értékeiket megrongálni, hogy utána panaszt tehessenek, hazudjanak, hogy a rendőr tette. Én, aki betartja, és próbálja betartatni a dolgokat, mélyen elítélem a hozzád hasonlókat. Nem mutatsz megbánást, nem úgy tűnik mintha ezt először csináltad volna. Konkrétan tombolsz, és senkit nem tisztelsz, leszarod az embereket, leszarod a rendőrt.
Normális szülők ilyen esetben úgy felpofozzák a gyereket még a rendőrségen, hogy egy életre megtanulja, mi az hogy tisztelet.
A te választásod volt, hogy megbánod, vagy legalább is együtt működsz, vagy a széllel szemben pisilsz. A kötél idegű kollégák szerintem nagyon jól megoldották a helyzetet, és ennek ellenére te, a kiskirály, még itt fröcsögsz.
Tudod ki kíváncsi erre? Azok a 30-40%-os 14 éves barátaid itt gyk-n, akik előszeretettel tesznek értelmetlen megjegyzéseket. Ahogy láthatod, minden érett ember nem értett veled egyet, és ki is fejtették. Ezen el kellene gondolkoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!