Ha betörnek a házamba és én rajtakapom őket és beléjük lövök egy gázpisztolyal akkor elővehetnek engem?
Figyelt kérdés
2008. máj. 15. 15:07
21/27 anonim válasza:
Annyi a lényeg, hogy a jogos védekezésről szóló törvények igen-igen elavultak.... :(
22/27 anonim válasza:
szánalmasak a magyar törványek.. mivan amerikában? ha a kutyáid széttépnek egy betöröt aki éppen kiakart rabolni a vasárnapi misén tüntetik ki a kutyád(!) itt mivan?? az életed elba**ák és a kutyáidat megölik.. szánalom ez az ország..
23/27 anonim válasza:
ki a jófenét érdekel, hogy elővesznek-e, majd pont hagyom magam kinyíratni, ha megtehetem, hogy megvédem magam????
24/27 anonim válasza:
Most már nem vehetnek elő. 2021.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!