Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Baleseteknél a rendőrök...

Baleseteknél a rendőrök szedik össze a hullákat, vagy van arra külön valami speciális ember?

Figyelt kérdés
Egy rendőr mondta, hogy a vizihullákat ők húzzák ki a partra, de vannak rosszabbak is. Tehát akkor ők szedik össze azt is, akit mondjuk szétcsapott a vonat? Vagy erre vannak különlegesen "szakosodott" emberek is?

2012. szept. 12. 16:54
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
Ha azért kérdezed, mert ez akadályozna meg abban, hogy rendőrnek menj, akkor inkább más pálya után nézz. Nem tudom vannak-e erre szakosodott emberek, de aki rendőrnek készül, annak olyan jelleme kell, hogy legyen, hogy ilyesmiken ne akadjon fent. A rendőrök gyakorlatilag katonák, csak nem élnek laktanyában.
2012. szept. 12. 17:00
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

Nem, a temetkezési vállalat szállítja el az elhunytakat.

A vízi rendőr csak segít kihúzni a partra.

2012. szept. 12. 17:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Rendőr, mentős, tűzoltó, mindenki szívhat vele, deha olyan a helyzet, akkor a speciális keresőcsapat szedi őssze a hullákat. Ha mondjuk a vonat pépesít valakit az általában a mentősöké.
2012. szept. 12. 17:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Dehogy szedik. Nem szednek azok semmit.
2012. szept. 12. 17:07
 5/9 anonim ***** válasza:
5%

De,sajnos igen a rendőrök.

Ezért ne menj rendőrnek mert nap mint nap halottakat kéne fogdosnod,és áá az nem valami jó,én legalábbis nem tenném.

Am amit írtam nem kamu,tényleg így van ,ez komoly,nem hülyéskedek.

2012. szept. 12. 17:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Látom mindenki jobban tudja, mint egy rendőr járőr...

2. válaszoló vagyok.

De tényleg, komolyan, biztos :D

2012. szept. 12. 17:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha a vonat gázol valakit, akkor a vasúti dolgozók is be szoktak segíteni. Egy ismerősöm mesélte, aki MÁV dolgozó volt, hogy gyakran volt ilyen nem éppen kellemes munkája, hogy 100 métereken keresztül összegyűjteni a maradványokat.
2012. szept. 12. 19:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Az összeroncsolódott járműből a tűzoltók szedik ki a hullákat.
2012. szept. 12. 19:34
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem azért kérdeztem, mert rendőrnek készülök, legalábbis még két évig biztos nem.

De már gondolkoztam rajta, bár a kérdést csak azért tettem fel, mert érdekelt =D

Köszi a válaszokat =)

2012. szept. 13. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!