Azt a többszáz ember, köztük rengeteg férfi vajon milyen alapon hívja magát férfinak? (részletek lent)
" A Somogyi Hírlap pénteki számában szemtanúkra hivatkozva azt írta: két társaság szólalkozott össze a sétányon, majd amikor három rendőr igyekezett csitítani őket, ellenük fordultak. A túlerőben lévő banda tagjai a szemtanúk szerint a földön is ütlegelték a rendőröket, miközben a korzó tele volt sétálgatókkal, de senki nem lépett közbe"
Felmérgelt.
Most komolyan...10 millió vesztes országa? Várhatjuk hogy az a három rendőr valaha segít bárkinek...
Kérlek legyél őszinte. RADIKÁLIS ŐSZINTESÉG
Most komolyan azt várod el tőlem, hogy én is szarrá veressem magamat a bandával? Jogos a felháborodásod, de ez szocializációs probléma. Attól, hogy én mondjuk megálltam volna, hogy ez így nem kóser a többi ugyan úgy ment volna tovább, és egy áldozattal több.
Ugyan akkor a segítség nem marad megtorlás nélkül, ezt jegyezd meg egy életre, mielőtt segítenél. Aki ennek tudatában mégis tiszta szívvel segít, lehet jó ember... Na de nem cséplem a szót, jó elmélkedést, és ne demagogizáld (Létezik ilyen szó? :D) itt a dolgokat :)
F/16
Lehet kifogást keresni, de ez szimpla gyávaság.
És zavar, hogy annyi ember volt ott senki nem csinált semmit, de lefogadom hogy azoknak az embereknek a többsége nagy szájjal rendelkezik amikor véleményt kell mondani.
Ha gyávaságnak nevezed azt, hogy féltem a tyúkszaros életemet úgy, hogy még utána akár engem vehetnek elő (nem egy ilyen példa van, hogy jót akarsz tenni, és téged basznak le eléggé), akkor gyávaság. Ha tudnám, hogy másik 3 ember is így fog tenni, akkor már kiállnék, de mivel rossz a szocializáció az országban, erre nincs lehetőség, így én arrébb mentem volna, és hívtam volna a rendőrséget... nekik legalább névlegesen van joguk a rendcsináláshoz, bár nekik is szokott gondjuk lenni...
Még mindig én :)
Ha a fegyverrel rendelkező rendőröket is megverik, akkor te közbeavatkoznál fegyvertelenül, őszintén?
Ha két - gondolom cigány - banda összeverekedik, akkor miért kellene bármelyik járókelőnek is beleavatkoznia? Én már csak egy kávét kérek...
"a rendőr oldalán lóg a szolgálati fegyver meg a kényszerítő eszköz, nem az enyémen..."
Hidd el, ha tudják, hogy nem őket fogják elővenni jogtalan fegyverhasználatért, gondolkodás nélkül elővették volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!