Azt a többszáz ember, köztük rengeteg férfi vajon milyen alapon hívja magát férfinak? (részletek lent)
" A Somogyi Hírlap pénteki számában szemtanúkra hivatkozva azt írta: két társaság szólalkozott össze a sétányon, majd amikor három rendőr igyekezett csitítani őket, ellenük fordultak. A túlerőben lévő banda tagjai a szemtanúk szerint a földön is ütlegelték a rendőröket, miközben a korzó tele volt sétálgatókkal, de senki nem lépett közbe"
Felmérgelt.
Most komolyan...10 millió vesztes országa? Várhatjuk hogy az a három rendőr valaha segít bárkinek...
Aha én megyek el mindig szavazni a Fideszre vagy az Mszp-re.Engem tud hülyíteni a kormány az ígéreteivel.Én lopom el a nép pénzét,én csalok/rabolok/gyilkolok ahelyett hogy dolgoznék.Persze szép mese
Te mondod hogy egszerű ember vagyok amikor normálisan ki sem tudod fejteni a véleményedet egy témával kapcsolatban.Ennyit tudsz.Csak kösd fel magad de előtte nyald tisztára a korrupt kormánynak a seggét
31.
5. vagyok és én már Írtam, hogy a rendőrséget kell hÍvni.
34.
Hidd el ki tudom fejteni a véleményem, csak kétlem hogy Neked érdemes lenne. Amúgy köszönöm, nem tervezem felkötni magam. :)
Előző vagyok..
,,
Aha én megyek el mindig szavazni a Fideszre vagy az Mszp-re.Engem tud hülyíteni a kormány az ígéreteivel.Én lopom el a nép pénzét,én csalok/rabolok/gyilkolok ahelyett hogy dolgoznék.Persze szép mese"
Hozzászólásod ezen része hogyan kapcsolódik ahhoz amit én írtam?
"Te mondod hogy egszerű ember vagyok amikor normálisan ki sem tudod fejteni a véleményedet egy témával kapcsolatban.Ennyit tudsz.Csak kösd fel magad de előtte nyald tisztára a korrupt kormánynak a seggét"
Ezzel el is árulsz mindent magadról. Amúgy meg miből gondolod hogy szimpatizálok a mostani kormánnyal?
Azért írtam hogy egyszerű ember lehetsz, mert itt ócsárolod az egyszerű rendőrt, nem tudod felmérni azt az egyszerű tényt, hogy egy járőr nem jókedvéből büntet meg, csinálja azt amit, hanem azért mert kötelessége.
Legelső hozzászólásomnak csupán egyetlen célja volt, hogy gondolkodj el azon, hogy biztos az a magatartás a helyes, ahogyan Te reagálsz a jelen helyzetre? Nem lehet hogy pont ez a magaviselet miatt süllyed még mélyebbre országunk? - De látom felesleges volt akármit is írnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!