Mi ez a sok rendőrségi kérdés?
Na hadd meséljek el valamit.
Egyszer a rendőrök bevittek a kapitányságra és gyanusítottként, fogdába is zártak.Kb. 4 órát voltam bezárva mondván ,hogy kiengedünk csak míg a papírokat megcsinálják ne a folyosón üljek,aztán kihallgattnak és mehetek dolgomra.
Azt mondták,hogy be kell menni,újboli kihallgatásra ha idézést kapok.
Egy hónap múlva kaptam levelet csak nem idézést,hanem azt hogy: Az ügyészség elrendelte,hogy a nyomozást szüntesse meg a rendőrség,MERT A CSALEKMÉNY NEM BŰNCSELEKMÉNY.Igy megszüntették a nyomozást és vége.
Gondolhatjátok,hogy mennyire ÁLDOM az egész rendőrséget,hogy végül is nem bűn amit csináltam de akkor oszt jól bezártak órákig+hercehurca.
Ó de áldom a magyar rendőrséget.Na jó itt most minden pocsék trágár szavakat nem akarok írni,ade ez van.
Komolyan mondom,ááá inkább semmi.
Tehát az eset:
Kiabálltak nekem csúnyákat,és én meg egy kancsó vízzel lelocsoltam őket és ezért kihívták a fakabátot rám.
Nem értem mi ezzel a gond.
Csináltál valamit (garázdaság), és előállítottak. Majd meghallgatták az általad elmondottakat, azt jegyzőkönyvbe írták, megtették a feljelentést. Az ügyészség pedig megszüntette a nyomozást, mert nem valósítottál meg bűncselekményt, csak szabálysértést.
Úgy gondolom ez egy korrekt eljárás volt, az ügy súlyához mérten.
"Úgy gondolom ez egy korrekt eljárás volt, az ügy súlyához mérten"
Egy nagy büdös ló... Amíg a 70 éves nénit holtraverő cigánykölykök tette csak gyerekcsíny, addig ez az eljárás minősíthetetlen. Ennél az esetnél kellene azzal előhozakodni a fakabátoknak, hogy nins idő kimenni, akkor talán maradna arra is, hogy elfogják a rongálókat, betörőket, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!