A rendőrség milyen estetekben tarthat bent valakin 72 órára? Meg lehet tudni, hogy az illető mit csinált? Lehet beszélni vele?
Ha ennyire érdekel, hogy nekem milyen a hozzáállásom a barátokhoz, akkor kibővíteném az előzőleg leírtakat.
Barát, úgy lesz valaki, hogy előtte megismered. Így lesz ismerős. Eljártok szórakozni, közös hobbi így lesz valaki haver. Aki pedig már teljesen ismer, és számíthattok egymásra az barát.
Nálam egy akármilyen bűncselekményt, vagy vagyon elleni szabálysértést elkövető ember maximum csak ismerős lehet. Ez olyan mikor már 20. alkalommal fogod meg a bolti tolvajt, és írod a 150. papírt, akkor már ő is név szerint köszön. Civilben is köszönök neki, mert ismerős.
Azonban nálam eleve kizárt, hogy egy ilyen ember a haverom legyen, vagy a barátom. Ezért nincsenek ilyen barátaim, és ezért nem fordulhat elő az, hogy ilyen szituációban "ki kell hogy álljak érte".
Magyarul még fiatalon elkerültem azoknak az embereknek a társaságát, akik kábítószereztek, akik vehetőek voltak kisebb lopásokra, mert nekem számít az egzisztencia. Ne süllyedjek el szégyenemben, ha rendőrként a BARÁTOM lesz a munkám, őt kell bilincsbe berángatni az autóba.
Mint írtam, a 72 óra szabálysértési őrizet. Valószínűleg 50eFt-ot meg nem haladó lopásért kapta.
Hát elég elcseszett gyerekkorod lehetett.
Nem tudom hogy válogattam volna meg a barátaimat mikor az egyiket 6 a másik kettőt 8 éves korukba ismertem meg gyerekként.
Azóta az egyikük Baracskán tengeti az életét.
És isten ments hogy ne küldjek neki csomagot vagy pénzt.
Vagy hogy ne látogassam meg.
És Magyarul neked akkor nem voltak gyerekkori barátaid.
És neked ismerőseid vannak nem barátaid.
Szerintem meg neked nem véletlen van 39% hasznos válaszod, ha nem érted a kommentemet.
Túlságosan nem érdekel, hogy mit gondolsz rólam, te ezzel a magatartással úgy sem lennél még ismerősöm sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!