Miért nem nyomoznyak azonnal?
Még a hét elején a kocsim a csepelpláza parkolójában hagytam,és mire kimentem vissza az autóhoz be volt törve a kocsi első jobb ablaka.
Beverték az ablakot és ellopták a táskám irattal 400. 000-forinttal és a mobilommal ami 60 000-t ér.
Nekem a mobil az egyik legfontosabb,mert ügyfeleim számai vannak benne közel 120 ügyfelemé.
Most áll a vállalkozásom.
Megcsináltam a feljelentést,biztos,hogy majd hívásokat nyomoznak,de azt mondták a rendőrségen,hogy 20 napig nem nyomozhassák a telefont,vagy hívást vagy mi a túrót.
Az a kérdésem:
Milyen hívást nyomoznak majd,meg miért nem nyomozhassák a telefont 20 napig?
Szerintem soha nem lesz meg az elkövető,a rendőrség ilyen üggyel kb 1 hónapig nyomoz,ha nincs elköv. akkor lezárják.
a telefonból azonnal kiveszik a sim-et és csá. max imei alapján lehet nyomozni, de lehet azt is átütik benne. azt hiszem van rá módszer.
esélytelen.
személyes véleményem, hogy nem vagy épeszű, hogy fél millát a kocsiban hagysz meg telefont, iratokat, stb.
enyhítő körülmény, ha a csomagtartóban volt minden, bár én oda se tenném be.
amúgy nincsenek szinkronizálva a telefon adatai gépen, vagy valahol?
Már ne is haragudj, de ha ekkora marha vagy, hogy ennyi értéket, és pénzt hagysz a kocsidban, akkor meg is érdemled.
és jól sejted, tök mindegy, hogy nyomoznak-e, nem lesz meg az elkövető.
Először is a kétszer leírt nyomozhassák nagyon bántja a szemem.
20 nap áll rendelkezésre, míg a telefonszolgáltató elküldi a rendőrségi megkeresésre a cellainformációkat. Elképzelhető, hogy a lekért adatok alapján meglehet még a telefon, de a 20 nap csak a szolgáltató lassúsága, mert velük csak levelezni lehet.
Nyomoznak azonnal, csak várni kell a telefonszolgáltatók válaszára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!