Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért nem nyomoznyak azonnal?

Miért nem nyomoznyak azonnal?

Figyelt kérdés

Még a hét elején a kocsim a csepelpláza parkolójában hagytam,és mire kimentem vissza az autóhoz be volt törve a kocsi első jobb ablaka.

Beverték az ablakot és ellopták a táskám irattal 400. 000-forinttal és a mobilommal ami 60 000-t ér.

Nekem a mobil az egyik legfontosabb,mert ügyfeleim számai vannak benne közel 120 ügyfelemé.

Most áll a vállalkozásom.

Megcsináltam a feljelentést,biztos,hogy majd hívásokat nyomoznak,de azt mondták a rendőrségen,hogy 20 napig nem nyomozhassák a telefont,vagy hívást vagy mi a túrót.

Az a kérdésem:

Milyen hívást nyomoznak majd,meg miért nem nyomozhassák a telefont 20 napig?

Szerintem soha nem lesz meg az elkövető,a rendőrség ilyen üggyel kb 1 hónapig nyomoz,ha nincs elköv. akkor lezárják.

2012. aug. 25. 18:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

a telefonból azonnal kiveszik a sim-et és csá. max imei alapján lehet nyomozni, de lehet azt is átütik benne. azt hiszem van rá módszer.

esélytelen.

személyes véleményem, hogy nem vagy épeszű, hogy fél millát a kocsiban hagysz meg telefont, iratokat, stb.

enyhítő körülmény, ha a csomagtartóban volt minden, bár én oda se tenném be.

amúgy nincsenek szinkronizálva a telefon adatai gépen, vagy valahol?

2012. aug. 25. 18:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek azzal, hogy a rendőrség bürokratikus hozzáállása rontja a nyomozás sikerességét, azonban az a véleményem, hogy egyáltalán nem tudlak sajnálni, ha látható helyen hagytad a kocsidban a táskádat. Tele van az internet olyan cikkekkel, amelyek arra hívják fel a figyelmet, hogy még egy üres reklámszatyrot sem szabad az utastérben hagyni fél percre sem, mivel azért is betörik az ablakot, nemhogy többszázezer forintért és telefonért. A megelőzés lenne a legfontosabb, de sokan semmiből sem tanulnak. Szóval ha a rendőrség azért nem nyomoz azonnal, mert más olyan ügyben nyomoz, amely nem lett volna megelőzhető, akkor teljesen egyetértek az eljárással.
2012. aug. 25. 18:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Már ne is haragudj, de ha ekkora marha vagy, hogy ennyi értéket, és pénzt hagysz a kocsidban, akkor meg is érdemled.

és jól sejted, tök mindegy, hogy nyomoznak-e, nem lesz meg az elkövető.

2012. aug. 25. 18:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha ilyen gazdag és felelőtlen vagy ráérsz biztos így gondolják.Az embereknek sokkal nagyobb problémáik vannak manapság az országban,a rendőrség leterhelt a megélhetési bűnözők és a kisebb költségvetés miatt.
2012. aug. 25. 20:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Először is a kétszer leírt nyomozhassák nagyon bántja a szemem.

20 nap áll rendelkezésre, míg a telefonszolgáltató elküldi a rendőrségi megkeresésre a cellainformációkat. Elképzelhető, hogy a lekért adatok alapján meglehet még a telefon, de a 20 nap csak a szolgáltató lassúsága, mert velük csak levelezni lehet.

Nyomoznak azonnal, csak várni kell a telefonszolgáltatók válaszára.

2012. aug. 25. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!