Azt olvastam, hogy ha be akarok kerülni a Terrorelhárítókhoz akkor harcművészetet kell tanulnom. Melyik ajánljátok? A Zen Bu Kan Kempo-t vagy a Brazil Jiu Jitsu-t?
Még csak 18 éves vagyok
Erről lekéstél ha csak nem vagy lővész.
Olyanok kerülnek be akik már 8 éves koruktól valamilyen harcművészetet tanultak.
Megprobálhatod.
De 18 évesen kezded el nem sok esélyt látok.
Legyen a példaképed Remy Bonjasky ő is 18 évesen kezte el.
Nem tudom hogy nekik mi elég A tesztet sem én fogom elbírálni. De az biztos hogy fizikai és szellemi felmérés lesz. És nem csak te leszel egyedül.
Itt is az állóképesség ami fontos és a helyzetfelismerés.
Én kempózok, és ajánlom is. Szerintem a legjobb magyarországon tanulható stílus. Elkésve nem vagy, ha van hozzá érzéked, nagyon gyorsan fejlődhetsz. Nekem van ismerősöm, aki 6 év kempózás után nulláról amatőr világbajnok lett, persze az edzők is sokat számítanak.
Én a kempót ajánlom, de nagyon.
Kizárt, hogy kötelező lenne, mivel a TEK nél tanítanak önvédelmet...
Én egy NATO különleges alakulatnál szolgálok, és nekünk sem volt kötelező a harcművészet, mert a kiképzésen oktattak kézi tusát, krav-magát, és kalit...
Biztos hogy a TEK nél sem magasabb az elvárás, maximum előnyt jelent, ha tanultál harcművészetet...
Amúgy magyarországon az egyetlen jó kempo, az a Nihon Kempo Jitsu, a zenbukan, gyakorlatilag semmit sem ér, a brazil jiu Jitsu, pedig alapok nélkül összetákolt lóf*sz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!