Lehetek rendőr attol még hogy cigány vagyok?
Figyelt kérdés
Félig vagyok cigány de minden álmom az hogy rendőr legyek de olvastam hogy ez miatt gondok adodhatnak vagy ez egy hülyeség....2012. aug. 20. 18:35
31/35 Skydive válasza:
Utolsó kettő: pici(t) faszok vagytok...
32/35 anonim válasza:
Ha egy cigó rendőrnek jelentkezik, előbb megnézik, mekkora a pereputtya és abból hányan ülnek vagy ültek már börtönben. Olyan cigó, akinek nincs ilyen pereputtya, nincs is.
33/35 anonim válasza:
Skydive...te inkább meg se szólalj..milyen ország az olyan ahol még a rendőrök is cigányok? fuu, még a hideg is kiráz..
34/35 A kérdező kommentje:
ElĂśszĂśr is kĂśszĂśnĂśm Skydive-nak amit irt nagyon rendes tĂśle.A 23:38-al nincs semmi problĂŠma normĂĄlisan elmondta a vĂŠlemĂŠnyĂŠt de a utĂĄnna az a kettĂś meg az utolso 16:12-es az mĂĄr tul megy a hatĂĄron ĂŠn nem ezt kĂŠrtem hogy ilyeneket irjanak vkik nem igaz hogy nem lehet vĂŠlemĂŠnyt mondani vmirĂśl normĂĄlisan, mĂŠg az elejĂŠn teljesen jol indult ezzel nem azt akarom mondani hogy csak olyat irjon mindenki de ez mĂĄr sok ĂŠs ha ez igy fog menni akkor tĂśrlĂśm a kĂŠrdĂŠst mert igy semmi ĂŠrtelme nincsen.MĂĄr csak annyit a vĂŠgĂŠre azĂŠrt irtam ilyen sokĂĄra mert nem volt egy napig netem ĂŠs most sincs de most telefonrĂłl irtam tehĂĄt ne az legyen a kĂśvetkezĂś hozzĂĄszolĂĄs hogy nem tok irni telefonrĂłl irtam ezt.
2012. aug. 25. 22:08
35/35 anonim válasza:
Kérdező: ez totál olvashatatlan, nézd meg a gépeden a karakterkódolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!