Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Lehetek rendőr attol még hogy...

Lehetek rendőr attol még hogy cigány vagyok?

Figyelt kérdés
Félig vagyok cigány de minden álmom az hogy rendőr legyek de olvastam hogy ez miatt gondok adodhatnak vagy ez egy hülyeség....

2012. aug. 20. 18:35
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:
100%
Legyél büszke magadra,amiért ilyen szép terveid vannak,és tanulj,igen,lehetsz rendőr! Simán... a lényeg,hogy senkinek ne hagyd,hogy lebeszéljen, és senkinek ne hagyd,hogy a származásod miatt lenézzen! :) Sok sikert Neked! :)
2012. aug. 20. 19:53
 12/35 anonim ***** válasza:
61%

Na, vannak rendes romák is

émmég ilyet nemláttam

2012. aug. 20. 19:54
 13/35 anonim válasza:
100%
Nem értem.... Ha valaki cigány attól miért ne lehetne??? Gondok persze lehetnek mert sokaknak vannak előítéletei ( sajnos nem hiába). De ez nem csak a rendőrségen bukik ki hanem szerintem bárhol máshol....
2012. aug. 20. 19:56
 14/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a gyors válaszokat és hogy ilyen segítőkész volt mindenki és amiket irtatok nagyon jól estek és most már sokkal jobban érzem magam köszönön még egyszer mindenkinek :-):-):-)
2012. aug. 20. 22:13
 15/35 A kérdező kommentje:

Pietrosol:

Nem értem hogy érted hogy nem adtam meg a végszót??

2012. aug. 20. 22:39
 16/35 Pietrosol ***** válasza:
Nem neked írtam a második választ,hanem az előttem válaszolónak,aki felkiáltójelet tett a mondatod végére,jelezve,hogy ez nem kérdés,hanem kijelentés!
2012. aug. 21. 06:56
 17/35 anonim ***** válasza:
Azért is lenne jó, ha a romák közül is minél többen igyekeznének hasonló módon leélni az életüket, mert akkor a többi is látná, hogy van értelme tanulni, másrészt közülük való rendőrnek, egyéb hivatalnoknak talán jobban hisznek, talán az ő szavára jobban odafigyelnének, és sokkal könnyebb lehetne az ő életük is, és a környezetükben élő másoknak is.
2012. aug. 21. 07:17
 18/35 A kérdező kommentje:

Pietrosol:

Jah, akkor bocsánat azt hittem nekem írtad és azért kérdeztem meg.

2012. aug. 21. 07:24
 19/35 anonim ***** válasza:

Nekem volt nem egy évfolyamtársam cigány, tisztességgel elvégezték a tiszthelyettesit, azóta is, (lassan 10 éve) rendőrök és normálisan végzik a munkájukat. Senki nem nézte ki őket, mindenki jóban volt velük!

Úgyhogy hajrá!!!!!!!

2012. aug. 21. 11:06
 20/35 A kérdező kommentje:

11:06 :

Köszönöm, jól esett de sztem attol is függ hogy álnak hozzá a többiek ha elfogadják meg nem evvel foglalkoznak akkor igen jól ki lehet jönni de ha nem akkor lesz rossz. Legalábbis én így gondolom.

2012. aug. 21. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!