Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Lehetek rendőr attol még hogy...

Lehetek rendőr attol még hogy cigány vagyok?

Figyelt kérdés
Félig vagyok cigány de minden álmom az hogy rendőr legyek de olvastam hogy ez miatt gondok adodhatnak vagy ez egy hülyeség....

2012. aug. 20. 18:35
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Aki egy ilyen testülethez tartozik, erre adja a fejét, ott nincs helye faji megkülönböztetésnek, főleg nem kollégák között és ezt szerencsére így is tapasztalom.

Azon is sok múlik, hogy Te hogy állsz hozzá. Ha nem úgy mész oda, (és feltételezem, hogy nem) hogy na én vagyok a roma srác, és vered a melled, akkor ott nagy gond nem lehet.

Egyébként én úgy látom, hogy a tanulni vágyó és valóban tanuló romákat sehol nem közösítik ki, nekem is van több ismerősöm tanár, ügyvéd, stb, mind mind beilleszkedtek gond nélkül.

2012. aug. 21. 15:46
 22/35 A kérdező kommentje:

15:46 :

Èn nem vagyok ilyen, a kérdést is azért írtam mert az életbe már kaptam ez miatt és gondoltam itt megkérdezem hogy előre tudjam mi a helyzet mert pl. általános iskolába is én rendes normális voltam és erre ugy kiközösitettek hogy nyolc év alatt csak hetedikbe tudtam nagy nehezen beileszkedni és a tanárok sem értették miért van ez mert tudták hogy normális vagyok a többiekkel de mire sikerült addigra vége lett az á. iskolának.

2012. aug. 21. 19:03
 23/35 Skydive ***** válasza:
Aztán csak lelkiismeretesen főnök :)
2012. aug. 22. 17:10
 24/35 A kérdező kommentje:

Skydive:

Mire gondoltál a végén azzal hogy főnök??

2012. aug. 23. 21:42
 25/35 Skydive ***** válasza:
Semmi különösre. Azthiszem csak jófejkedés volt részemről. Ha gondolod képzeletben cseréld le "biztosúrra" :)
2012. aug. 24. 01:24
 26/35 A kérdező kommentje:

Skydive:

Dehogyis semmi baj nincsen vele csak nem értettem hogy mire irtad. :-):-):-)

2012. aug. 24. 09:21
 27/35 anonim ***** válasza:
0%
Inkább más szakmát válassz...
2012. aug. 24. 17:12
 28/35 A kérdező kommentje:

17:12 :

Ezt miért gondolod így?? Nincs azzal semmi baj amit irtál ez a te véleményed csak kiváncsi vagyok hogy miért.

2012. aug. 24. 20:38
 29/35 anonim ***** válasza:
0%
Mert a cigányok nem valók a rendőrség köreibe...inkább a bűnözők köreibe........
2012. aug. 24. 23:38
 30/35 anonim ***** válasza:
15%
Bűnöző tesvíreidet is bevinnéd?! Nagyon össze tudtok tartani, hogy bűnözésről van szó.
2012. aug. 25. 16:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!