Lehetek rendőr attol még hogy cigány vagyok?
Aki egy ilyen testülethez tartozik, erre adja a fejét, ott nincs helye faji megkülönböztetésnek, főleg nem kollégák között és ezt szerencsére így is tapasztalom.
Azon is sok múlik, hogy Te hogy állsz hozzá. Ha nem úgy mész oda, (és feltételezem, hogy nem) hogy na én vagyok a roma srác, és vered a melled, akkor ott nagy gond nem lehet.
Egyébként én úgy látom, hogy a tanulni vágyó és valóban tanuló romákat sehol nem közösítik ki, nekem is van több ismerősöm tanár, ügyvéd, stb, mind mind beilleszkedtek gond nélkül.
15:46 :
Èn nem vagyok ilyen, a kérdést is azért írtam mert az életbe már kaptam ez miatt és gondoltam itt megkérdezem hogy előre tudjam mi a helyzet mert pl. általános iskolába is én rendes normális voltam és erre ugy kiközösitettek hogy nyolc év alatt csak hetedikbe tudtam nagy nehezen beileszkedni és a tanárok sem értették miért van ez mert tudták hogy normális vagyok a többiekkel de mire sikerült addigra vége lett az á. iskolának.
Skydive:
Mire gondoltál a végén azzal hogy főnök??
Skydive:
Dehogyis semmi baj nincsen vele csak nem értettem hogy mire irtad. :-):-):-)
17:12 :
Ezt miért gondolod így?? Nincs azzal semmi baj amit irtál ez a te véleményed csak kiváncsi vagyok hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!