SÜRGŐS! Meddig tarthatnak bent valakit ha őrizetbe vették?
bcs gyanúra körözni, csak "alapos gyanú"-val lehet... szóval azért az több, mint rámutatok, hogy szerintem ő lesz az. Akkor van alapos gyanú, ha megvannak a bizonyítékok, csak a (leendő) gynúsított "elfelejtett" befáradni az illetékes kapitányságra, mikor beidézték...
Persze tévedni emberi dolgo és mint minden munkában megvanak az eshetőlegessége, de nem gondolom, hogy ez pont a kisstílű lopásoknál lenne...
ettől független a 72 órás időintervallum valóban a nyomozóhatóság "gondolkodási ideje" - az előttem szóló helyesen mondta. Az meg a Be-ben benne van, mikor rendelik el egy hosszabb "pihenésre" (szökés, tanúk befolyásolása, stb.) Bár az elő körözés nyilván nem szép pont, mikor a lehetőségeket latolgatja bíróság.
1. válaszadó vagyok! Az utolsó válaszadót idézném:
"gyanúra körözni, csak "alapos gyanú"-val lehet... szóval azért az több, mint rámutatok, hogy szerintem ő lesz az. Akkor van alapos gyanú, ha megvannak a bizonyítékok, csak a (leendő) gyanúsított "elfelejtett" befáradni az illetékes kapitányságra, mikor beidézték.."
Valószínűleg nem véletlenül!!!! Aki ártatlan, azt nem kell körözni, mert alig várja, hogy befáradjon és tisztázza magát... Erről ennyit! Nem tudom kidet körözik, de te vagy naiv vagy, nem én rosszindulatú!!
előzőnek!
Teljesen egy véleményen vagyunk, sajnálom, ha félreértettél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!