ki vagyok akadva a zavargókon,de ami a legidegesítőbb,hogy ezek a mocskos b.uzik ott rázzák magukat a város közepén!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
félreértés ne essék,nincs nekem bajom azzal,ha valaki a saját neméhez vonzódik(ha nálam nem próbálkozik be)!
akik otthon szépen éldegélnek és nem zavarnak senkit na ők a melegek és velük nekem semmi gondom.
de akik kézenfogva végigsétálnak egy játszótéren ami tele van pici gyerekekkel,női ruhákat hordanak,mutogatják ahol csak tudják,hogy az azonos nemhez vonzódnak,na azok a mocskos k.öcsögök!gondolom ezzel most nagyon sok "meleget" megsértettem,de hát nagyon sajnálom nekem ez a véleményem!
egy egyszerű kérdés: ami az ilyen kézen fogva sétáló mutogassuk magunkat fajtáknak szól,ha elmentek egy játszótéren a párotokkal mondjuk ölelkezve,vagy kézen fogva,vagy megcsókoljátok egymást egy rakás kisgyerek előtt,azoknak mit mondanátok az a két bácsi miért csinálta azt????????????????????????????????????????????????
ezért utálom én ezeket!
mindenki tudja,hogy milyenek a magyarok,tüntetnek ami ellen csak tudnak.erre mit csinálnak? engedélyeznek egy melegfelvonulást.ezek után szerintem nem kell csodálkozni rajta,hogy ekkora zavargások vannak! az már más dolog,hogy nem kellett volna fejbe rúgni azt a rendőrkutyát és nem kellene a rendőröket üti verni ugyanis kötelességet teljesítenek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!