Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Rejtett számról felhívott a...

Rejtett számról felhívott a rendőrségtől valaki, hogy egy 2 évvel ezelőtti úgy miatt menjek tanúskodni. Az ügyben már voltam tanuskodni akkor. Illetve az osszeg sem stimmelt, amit említett. Lehet árverés? Nem kaptam papíron semmit

Figyelt kérdés
tegnap 20:46
 1/8 A kérdező kommentje:
Elnézést a hibákért. A TELEFON felulír engem
tegnap 20:46
 2/8 anonim ***** válasza:
28%
Átverés. A rendőrség személyesen vagy írásban keresne.
tegnap 20:49
 3/8 anonim ***** válasza:
56%

A rendörség SOHA nem hív telefonról, és SOHA nem hív egyetlen hivatalos hely sem rejtett számról!

Az egész átverés

tegnap 20:50
 4/8 Fsms ***** válasza:
49%
Lehet, de nem biztos. Szoktak be hívni tanúkat telefonon is, annak ellenére, h nem törvényes.
tegnap 20:52
 5/8 A kérdező kommentje:

Azt mondta állampolgári kötelesség, hogy megjelenjek.

De az összeg nem stimmelt és az se, amit a közleménybe mondott. Nem vettem olyan terméket. Arra gondoltam tán osszekevert egy másik tanuval

tegnap 20:56
 6/8 anonim ***** válasza:
41%

2,3.

Tényleg pedig engem már hívtak rejtett számról a telefonon !

Kérdező csináld azt amit én, kérd el a rendőrségi kerületi számát nevét hívd fel te!

tegnap 21:07
 7/8 anonim ***** válasza:
A rendőrségtől nem hívhat fel csak úgy rejtett számon "valaki" (alapból, ki a f@szom vesz fel urunk kettőezerhuszonötödik évében rejtett számos hívást...), hogy most akkor meg kell jelenned itt és ekkor. Az idézésnek van egy folyamata, az illetékesnek be kell mutatkoznia, meg kell mondania, miről szól az ügy, illetve nyílvánvalóan meg kell mondania, hogy mikorra vagy beidézve. Ha valóban valós a hívás, akkor innentől nemes egyszerű a dolog, felhívod az illetékes rendőrkapitányságot, bemutatkozol, megmondod, hogy kaptál egy hívást emez meg amaz ügy miatt, és megkérdezed, hogy valóban be vagy-e idézve, és megerősíted a telefon másik végén lévő rendőr kollégával, hogy helyesek az információid a helyszínt és az időpontot tekintve. Ajánlott, hogy papír-golyóstoll, vagy a telefon notesz appja legyen bekészítve.
tegnap 21:23
 8/8 anonim ***** válasza:

" SOHA nem hív egyetlen hivatalos hely sem rejtett számról!"

Engem régen arról hívtak, megtalálták az ellopott okmányom.

tegnap 22:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!