A közbiztonságról miért nem gondoskodnak a rendőrők?
Bocs a 3 link miatt de csak így érthető a problémám, és felháborító...
Én is itt lakom, és félek kimenni az utcára egyedül.
Tehetnének annyit a rendőrök, hogy legalább járőröznek vagy tesznek is valamit.
Kb. 2 hét alatt már több mint 12 embert ütöttek le és raboltak ki.
van azért olyan is. Szerda kora hajnalban dumáltunk az egyik pécsi téren, és egy részeg nagyon durván kötekedett, mi meg elkergettük. Igazoltattak, nálam volt egy bicska is, de a helyzethez képest kedvesek voltak és megértőek, elkérték a részeg tag személyleírását, bemondták a rádióba, majd, miközben álltunk, megláttam. Egyikük se tűnt "betoji majomnak", és a legnagyobb azonnal rásprintelt. Hogy mi lett a vége, azt nem tudom, először igazoltattak életemben, és hát a bicska miatt fo.stam, mint az atom :D
nem attól félnek, hogy bántják őket, hanem attól, hogy a végén még őket ítélik el... szerintem.
szerintem végre tisztelni kéne sünéket és segíteni a munkájukat, ha lehet, nem pedig hátráltatni (a sün pedig aranyos és vicces, semmi sértő szándék nincs benne részemről)
Így van. Ijen kor nagy mindnkinek az arca de ha ők letek volna ott a pisztolyos, késelő cigányokkal akkor nem tudom hogy ők mennyire lettek volna bátrak. Mert ugye ezt sokan nemtudjád de az a 9mm-es éles lőfegyver csak közvetlen életveszélyben használható: PL ha már megszúrtak valakit és vérzik. Ha csak villog egy stukival meg egy bicskával akkor nem, mert lehet hogy az csak egy ártalmatlan gázfegyver, a bicska meg csak akkor lehet fegyverkényszer oka ha már életveszélyt okoztak vele. Mit akartok hogy lőjék le őket? Jó lenne, de ezért sajnos őket vonják felelőségre, anyit meg nem ér egy purdé sem. Fegyver nélkül meg mit mernének csinálni, ha a cigány erősebb náluk?
Szóval nem vádaskodok, meg semmi ilyen de kicsit gondoljátok át mielött szidjátok a rendőröket! Lehet, hogy bunkó és tohonya, de akkor is teszi a dolgát, titeket, minket véd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!