Kezdőoldal » Utazás » Európa » Erdélybe készülünk motorral,...

Erdélybe készülünk motorral, mit tudtok a közbiztonságról?

Figyelt kérdés
Hallani ilyet is olyat is! Van aki szerint veszélyes, van aki szerint csak az veszélyes, amég elérünk Erdélybe, tehát a román szakasz! Ti mit tudtok róla? Köszi a válaszokat!
2010. febr. 16. 17:13
 1/8 anonim válasza:
Én voltam már többször is a Királyhágónál... Semmi különöset nem tapasztaltam, igaz sosem egyedül mentem. Az utak szarok, a sisakot meg persze nem kell a motoron hagyni, ahogy itthon sem. Nem Ausztria, vagy Németország...
2010. febr. 16. 17:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Mi is társaságban megyünk! Köszi szépen a választ!
2010. febr. 16. 17:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
én csak autóval voltam, de semmi rosszat nem tapasztaltam azon kívül,hogy az utak minősége nem a legjobb és előfordul, hogy büntetnek gyorshajtásért (de ez mindenhol van)
2010. febr. 16. 17:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz a medvékkel,és az utakkal,amúgy átlag,a mocit nehagyd egyedül sokáig és mindig zárdle.
2010. febr. 16. 18:39
 5/8 anonim válasza:
100%

Mi is voltunk Erdélyben, semmi különbség az ottani és a magyar viszonyok között, a főútvonalak talán még jobbak is mint a magyar, mellékutakon azért figyelni kell.( a kamionok sok bosszúságot okoztak, mert sok van.)Mellékutakon a kóbor állatokra kell még figyelni, de ne félj az úttól, semmivel sem veszélyesebb mint Magyarország!!!

sőt, ha kicsit beljebb kerülsz, akkor még kifejezetten segítőkész magyarokkal is találkozhatsz,(pl.MOL kutaknál) ott a cigány is palotát épít,különleges látvány,amikor egy hatalmas félig kész palota egyik sarkába be van építve az éppen útban lévő pici kis vályog parasztház.

Jó utat, szerintem örök élmény lesz, ha úgy állsz hozzá, nem pedig lenézően!

2010. febr. 16. 18:54
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Nem lenézően állok hozzá, csak azt hallottam, h nem nézik jó szemmel a magyarokat! De a válaszaitok alapján, úgy tűnik nincs ennek semmi alapja!

Már várom nagyon! Nekem is azt mondták, h gyönyörű!!

2010. febr. 16. 19:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Régen Erdélyben laktam,és sok román valóban utálja a magyarokat.De mint turista nem valószínű ,hogy sok mindent fogtok ebből tapasztalni.
2010. febr. 17. 12:20
 8/8 anonim válasza:

Tankoláskor a kútoszlop tetején hagyta fatermom a tanktáskáját. Benne egy két fontosabb dolog, fényképező, stb... A köv. kúton vette észre, visszafordult, a táska bent volt a kútkezelőnél, hiánytalanul minden, hozzá sem nyúltak. Bármilyen étteremben kellemes csalódás érte őket, egyből magyar zenéket játszottak, stb...

Lehet csak kifogtak jó helyeket, nem tudom...

2010. febr. 17. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!