Dániába készülünk kempingezni (Koppenhága közelébe). Van valakinek tapasztalata?
melegruha, plusz fólia eső ellen!
Nem vicc.
Egyébként jó hely, Koppenhágában a kikötő, a régi vidámpark nagyon szép. Ha akartok menjetek át Svédországba is! Ott mindenhol lehet vadkempingezni...
a svéd oldalon szerintem jobbak a kemping lehetőségek, de dán oldalon Koppenhágától Északra Niva irányában végig a parton (Skodsborg stb) arra nézzetek kempingeket.
mindenképpen Malmö, göteborg környékét járjátok be mert érdemes...kultúra és városnézések és a tengerparti pihenés mellett arra túrázni meg biciklizni is lehet.
Koppenhágát be lehet járni gyorsan, Nyhavn, Amelihavn Citadella és a világ leghosszabb sétálóutcája tele kocsmával, diszkóval, étteremmel, szórakozási lehetőséggel
ha nyáron mentek akkor nem lesz annyiira rossz idő, sz a fontos ha nyáron süt a nap akkor az nagyon meleg és nagyon éget de árnyékban azért hűvös van
éjszakánként meg eléggé lemegy a hőmérséklet de ahogy lesz nap újra meleg lesz
eső mindenhol esik és szerintem Dániában nem annyira vészes az eső mint pl svájcban
nyáron még este 10 után is világos van
én eddig mindig nyáron voltam és szabályosan melegem volt, utoljára még melegítőt sem vittem
de tavasszal ott még május elejéig nem érdemes szabadtéri dolgokat tervezni
tehát amiket írtam az olyan július augusztus
Koppenhága nagyon szép és irtó drága.A kempingben meg befagy majd a.... Állandóan esik az eső,hűvös a nyár is.
Ha a lazacos kapros majonézes szendvicset majszolod, gondolj rám.
Igen, a hűvösre már edzettünk német részen néha. Hát az eső, az már jobban zavar. Plussz fóliát viszünk, lazacos szendvicset veszünk, Rád meg gondolunk:)
Bár most kaptam egy e-mailt, hogy az idei nyár milyen forró lesz.
Mondjuk nem tudom, hogy ennek mennyi lehet a valóságos alapja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!