Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogyan tudom megelőzni azt,...

Hogyan tudom megelőzni azt, hogy megtámadjanak az utcán, vagy hogy elraboljanak?

Figyelt kérdés

Milyen cselekedettel előzheti meg ezt egy 14 éves srác?

Vagy hogyan védekezhetek?

2012. máj. 11. 19:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha biztosra akarsz menni ne menj utcára. De miért rabolnának el? Annyira értékes vagy?
2012. júl. 2. 22:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Csak rosszat álmodott :D
2012. júl. 3. 00:29
 13/14 anonim ***** válasza:

Megelőzni úgy lehet, hogy nem mászkálsz éjjel. Nem véletlenül van takarodó a kollégiumokban például. 8 óra után már nem nagyon kéne kint lenned.

Ha mégis úgy adódna, hogy este kell haza menned, akkor olyan út mellett menj, ahol még járnak legalább percenként autók például, vagy gyalogosok melletted. Ekkor kicsi már az esélye, hogy megtámadnak.

Védekezésre meg több módszer is van, párat már említettek az előttem szólók - gázspray, futás... de ez közel sem annyira bevált. A lényeg az, hogy próbálj meg rávenni valahogy más embereket, hogy segítsenek. Ilyenkor be tudsz vetni egy régi trükköt (amit már én is kipróbáltam), hogy az útra veted magad és elesést szimulálsz (persze ne közvetlenül a kocsi alá ess). Akkor a közelgő autó úgy is meg fog állni és segíteni fog a támadókkal szemben (például rendőrt hív), vagy jobb esetben a támadók el is menekülnek. Lehet kiabálni segítségért is, ha semmi más nem segít.

2012. júl. 3. 11:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Lehet kiabálni, csak még a hangod is el fog hagyni :DD
2012. júl. 5. 15:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!