Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogyan tudom megelőzni azt,...

Hogyan tudom megelőzni azt, hogy megtámadjanak az utcán, vagy hogy elraboljanak?

Figyelt kérdés

Milyen cselekedettel előzheti meg ezt egy 14 éves srác?

Vagy hogyan védekezhetek?

2012. máj. 11. 19:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
50%
Sehogy.De egyáltalán mért érdekel?Úgy sem tudsz ellene semmit tenni.De ha fojton ezen idegeskedsz azzal nem lesz jobb.Én is 14 éves vagyok de igazából leszarom.
2012. máj. 11. 19:35
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok veszélyben :D Nem is idegeskedem rajta, csak olyan alap tippeket várok, mint pl, hogy a járda közepén menjünk...
2012. máj. 11. 19:37
 3/14 anonim válasza:
20%
gáz spray legyen nálad az az alap
2012. máj. 11. 20:06
 4/14 anonim válasza:
58%

gondolom arra gondolsz amikor pl este mész haza egyedül...

próbálj meg nem a kihalt utcán menni és kerüld az összecsoportosult embereket... könnyen kifigyel magának 1-2 aztán már a futás sem segít.

ha nem vagy feltűnő (3 aranylánc a nyakadban, dc sapka meg dc cipő) akkor kevesebb az esélye annak, hogy célponttá válsz.

amugy ha már ott vagy a pácban jobban teszed ha engedelmeskedsz és csendben megfigyeled azokat a bizonyos embereket.

2012. máj. 11. 20:10
 5/14 anonim ***** válasza:
36%

Úgy előzheted meg, hogy például nem mozdulsz ki otthonról 9 után... és ezzel már a veszélyek 99%-át kiszűrted.

Védekezésre pedig paprikaspray. Sportolás. Küzdősport is lehet... A te korodbeliek elkövetik azt a hibát, hogy kést tartanak maguknál. Ne tedd! Ha történik ilyen eset és rendőrségi ügy lesz belőle, akkor kérdőre vonnak, hogy mégis miért hordasz magadnál fegyvert...

2012. máj. 11. 20:48
 6/14 anonim ***** válasza:
18%
Először is ne járkálj alkonyat után lepukkant helyeken. Elrabolni senki sem fog, hacsak nem milliárdosak a szüleid, de sötét éjszakákon sötét emberek bármire képesek. A küzdősportokkal nem sokra mész egy kés ellenében, inkább szerezz be gázspray-t.
2012. máj. 11. 21:41
 7/14 A kérdező kommentje:

Aha... :)

Am nem vagyunk pénzesek... Nem járok 9-10 után utcán, ha igen, akkor meg sokan vagyunk :P

És gázsprét egyedül is tudok venni egy sima boltban?

Vagy az hogy van?

2012. máj. 11. 22:25
 8/14 anonim ***** válasza:
42%
Minek neked gázspray? Hogy olyan senkiházivá válj, mint akik ajánlgatják itt? Te eszetlen! Vegyél páncél ruhát is, mert ugye mi van, ha elütnek autóval...!
2012. máj. 14. 21:17
 9/14 anonim ***** válasza:
Sétálj kietlen utcán, ahol senki sem jár és sötét -azaz nincs közvilágítás, ember nem jár arra te meg el tudsz tűnni sötétben:P
2012. máj. 20. 13:41
 10/14 anonim ***** válasza:

Én már megöregedtem, de még soha senki nem akart elrabolni, nem támadtak meg egyszer se.

Tegyél rendet a fejedben, és kerüld az olyan helyeket ahol veszély fenyegethet.

2012. júl. 2. 21:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!