Hogyan tudom megelőzni azt, hogy megtámadjanak az utcán, vagy hogy elraboljanak?
Milyen cselekedettel előzheti meg ezt egy 14 éves srác?
Vagy hogyan védekezhetek?
gondolom arra gondolsz amikor pl este mész haza egyedül...
próbálj meg nem a kihalt utcán menni és kerüld az összecsoportosult embereket... könnyen kifigyel magának 1-2 aztán már a futás sem segít.
ha nem vagy feltűnő (3 aranylánc a nyakadban, dc sapka meg dc cipő) akkor kevesebb az esélye annak, hogy célponttá válsz.
amugy ha már ott vagy a pácban jobban teszed ha engedelmeskedsz és csendben megfigyeled azokat a bizonyos embereket.
Úgy előzheted meg, hogy például nem mozdulsz ki otthonról 9 után... és ezzel már a veszélyek 99%-át kiszűrted.
Védekezésre pedig paprikaspray. Sportolás. Küzdősport is lehet... A te korodbeliek elkövetik azt a hibát, hogy kést tartanak maguknál. Ne tedd! Ha történik ilyen eset és rendőrségi ügy lesz belőle, akkor kérdőre vonnak, hogy mégis miért hordasz magadnál fegyvert...
Aha... :)
Am nem vagyunk pénzesek... Nem járok 9-10 után utcán, ha igen, akkor meg sokan vagyunk :P
És gázsprét egyedül is tudok venni egy sima boltban?
Vagy az hogy van?
Én már megöregedtem, de még soha senki nem akart elrabolni, nem támadtak meg egyszer se.
Tegyél rendet a fejedben, és kerüld az olyan helyeket ahol veszély fenyegethet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!