Cigány bűnözés. Miért nem tesznek ellene? Miért? Ezeknek mindent szabad?
Mit képzelnek magukról a c igányok? Összetartás! - Kitartás!
[link] <-- Nézzétek meg...
Szörnyű basszus.
De milyen igazolványa van a srácnak? iwiwről nem igazán látszik rendőrnek...akkor miért nem rendes pisztolya volt? Kitakarhatta volna a nevét is...így megtalálják a c.bűnözők.
Kicsit régi sztori, lehet törölni:
Igen szerintem is!Csatlakozom az elöttem szólóhoz.Én nem szivesen mondok ilyent de az ember szine fehér.Régen én sem utáltam öket,nem tudtam elképzelni hogy miért nyilatkoznak róluk ugy ahogy!Aztán nekem is volt már szerencsém megtapasztalni hogy mire képesek!És mondom azoknak is akik nem utálják öket,mert ismerek ilyeneket,de nekik még nem volt szerencséjük hozzájuk rendesen az elmondásuk szerint.Mert mindig ök kezdik a mocskosságukat,a vérükben van belekódólva.Kicsit beleun az ember hogy(mondok a sok közül egy példát)nem tud végigmenni az utcán a kislányával és a feleségével az utcán,vagy egyszerüen csak egyedül,vagy barátokkal,haverokkal ugy hogy ne kössenek az emberbe.Velem előfordult hogy mentem a kistestvéremmel meg a barátnőmmel az utcán és a kis cigányg'ci egy kést nyomott a gyomromhoz hogy adjak neki 500Ft-ot cigire!Természertesen nem adtam és kisebb karcolásokkal megusztuk.De könyörgöm milyen lelki sebeket tud okozni az ilyen egy 6 éves kislányban,meg amugy az emberben is.Persze ha az ember azt mondja nekik hogy menj el dolgozni akkor az egyenértékü azzal mintha az anyját szidtad volna, aki megellette a kis férget!
És még mesélhetne az ember!Valamit tényleg tenni kellene!!
Hm.Ez tetszett ez a BMW-s beszéd!Komolyan!Rövid és tömör,szókimondó!Becsülöm az ilyen embereket.Teljesen igaza van!Az a baj hogy kevés ember van akik kimeri mondani a szomoru igazságot!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!