Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Nem túl sok a gyilkosság...

Nem túl sok a gyilkosság mostanában?

Figyelt kérdés
Egy hét alatt 5 olyan brutális gyilkosság történt, amiből békeidőben (az én boldogult gyermekoromban) évente egy is sok lett volna. Mi történt? Csak a véletlen műve, vagy van valami tendencia abban, hogy így vadállatiasodnak egy egyre szélesedő rétegek?

2012. ápr. 22. 20:49
1 2
 11/19 mustafa33 ***** válasza:
70%

Ha nem csak MO-t de akár az EU-t nézzük, az utolsó hónap túl tesz az előző éven.

Azt mondanám, ha azt szabad lenne, hogy amit az a bizonyos "ilyen-olyan -ista" polgármester mondott nem lesz, hanem van. De mivelhogy ilyet mondani nem szabad, azért nem mondom. Sőt, nem is írtam ilyet, csak a betűk véletlenül így áltak össze (mint az evolúciós aminósavak az élet keletkezésekor).

2012. ápr. 24. 23:22
 12/19 ZETAS ***** válasza:
100%

statisztikailag nem sok, csak több, mint régen.

Szegénység, kilátástalanság+ gyenge törvények= erőszakos bűnözés.

2012. máj. 7. 09:39
 13/19 anonim ***** válasza:
94%
A média csak azért csinálja a felhajtást a rossz dolgok körül, mert a magyar erre vevő. 4 éve nem néztem híradót. A minap véletlenül végignéztem egyet. A nagy világ hírei abból álltak ki, hogy kit vertek, öltek, kínoztak meg. A fél órás híradóból (nem magazin műsor HÍRADÓ) 5 perces riport volt arról, hogy egy részeg ember megütött egy buszsofőrt. Meg hogy a rendőr elállta az utat, és ezért lebénult egész Budapest közlekedése, de még New Yorkban is lázadások törtek ki ez miatt. Jó dolog meg nem is történt a világban. Bár, azt hiszem született egy panda is valahol, hogy azért még se csak negatív hírek legyenek. Na ezért nem nézek híradót. A magyarok harapnak rá, mert irigyek, kárörvendők, pesszimisták vagyunk, de azon kevesek közé tartozom, akik nem így látják a nagy világot.
2012. máj. 8. 12:52
 14/19 Editte ***** válasza:
93%

Hali:)

Kedves 13-as válaszoló!

Mi emberek itt élünk, nem tudunk elvonulni a mindennapi történések elől.

Én sem nézek már híradót, sőt volt régen is, hogy besokalltam, de ehhez el kell jutni valamilyen felismerésig, hogy azt az időt másra fordítsam, értelmesebb dolgokra a szörnyűlködés, idegeskedés helyett.:)

2012. máj. 8. 13:30
 15/19 mustafa33 ***** válasza:
91%

Hát igen, úgy is lehet mint a struccok :(

De tudjátok hová dugják a fejüket a struccok a flaszteren, ahol nincs homok? Egymás fenekébe :)

2012. máj. 9. 21:25
 16/19 anonim ***** válasza:
54%

Editte

Én sem azt mondom, hogy ne vegyünk tudomást a rossz dolgokról. De például a buszos sztoryt el tudom képzelni, hogy a valóságban hogyan történt, és milyen sztory kerekedett belőle. Akinek volt már része olyan eseményben, ami később bekerült a híradóba, pontosan tudja, hogy a riport köszönő viszonyban sincs a valósággal. Másrészről én miért terheljem a lelkem azon aggódva, hogy karakószhörcsögön egy részeg megütött egy buszsofőrt? Nem szoktam buszozni, nem vezetek buszt, nem lakom Karakószhörcsögön. Csak azért, hogy rossz kedvem legyen, nem fogom nézni. Tehát szó sincs homokba dugott fejről, vagy arról, hogy álomvilágban élnék, és ne vennék tudomást a körülöttem lévő világból. De nekem mások a prioritásaim. A rossz dolgok az egyik fülemen be, a másikon ki. Levonom a tanulságot, és tovább lépek. Próbálok a jó dolgokra koncentrálni, észre venni. Sokkal több jó történik a körülöttünk, meg a nagy világban, mint ami a balliberális, alja bulvár híradó sugallni próbál. Persze a cionistáknak most nem érdeke, hogy az emberek közérzete jó legyen...

2012. máj. 10. 11:49
 17/19 anonim ***** válasza:
2010-ben 28 volt, 2011-ben 27. Csökkent a száma, bár 2012-ről még nincs adat.
2012. máj. 10. 21:06
 18/19 anonim válasza:
73%
dettó, eggytértek, túl sok a gyilkosság, és ez csak 2012 miatt van
2012. máj. 13. 17:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem olyan sok. Amennyi idióta f@sz él mindenhol és az egész világ egyre brutálisabb (játékok, filmek meg ahogy terjed az internet MINDENHOL) ennél sokkal több lesz a jövőben.
2012. júl. 31. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!