Van olyan gyilkosság/gyilkosságsorozat, ami a Kádár-érában történt és nem derült fény rá?
Vályi Péter, akkori miniszterelnök-helyettes halála körül sok találgatás keringett, és kering a mai napig. Diósgyőrött a Kohászati Műveknél történt látogatása során esett az öntőformák közé. Valószínűleg baleset történt, de ezt nem mindenki gondolja így...
Mindig mindenhol sok van ilyen. Ugyanis sokkal több gyilkosság történik, mint amiről bebizonyosodik, hogy az. Így hát az esetek jelentős részében a kutya nem akar kideríteni semmit.
Üdv, HajDoktor
Sziasztok, köszönöm a válaszokat. Bár a kérdést a politika rovatban tudtam csak elhelyezni, mégsem politikai indíttatású bűncselekményekre gondoltam elsősorban, hanem olyan "hétköznapi" gyilkosságokra, amelyeket ez a nagyszerű rendőrség képtelen volt felgöngyölíteni.
Sejtem, hogy sok volt, de én konkrét példákra lennék kíváncsi, amit hallottatok, esetleg szüleitek-nagyszüleitek hallottak. Az 1929-es tiszazugi mérgezések és az 1980 körüli (ez megoldott bűnügy) rendőrgyilkosság közötti intervallumra vonatkozóan semmiféle adatot nem találtam, pedig biztos voltak esetek, nyilván a sajtó nem foglalkozott velük kielégítően, esetleg sehogy sem, ezért nem is ismertek szélesebb körben.
üdv, balassi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!