Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Nektek is úgy tűnik, hogy...

Nektek is úgy tűnik, hogy újabban több ember tűnik el?

Figyelt kérdés
Utccán látok ilyen hirdetéseket, és neten is, régebben nem volt ilyen sok ilyen eset. Mi lehet az oka? Emberrablások váltságdíjért? Szervkereskedelem?

2012. márc. 26. 00:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező: nem, nekem angyon nem tűnik úgy.
2012. márc. 28. 23:36
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Túlnépesedés van.
2012. ápr. 15. 20:39
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
nem, inkább azt, hogy egyre több a katasztrófa és a világ egyre szarabb
2012. ápr. 15. 22:27
 14/19 anonim ***** válasza:
33%

Utolsó: ez is hatalmas hülyeség. Nem a világgal van baj, hanem veled, ha rosszul érzed magad.

Egyébként meg ennél sokkal vészesebb időszakok is voltak már a történelemben. Csak ma már van média, ami vadászik a szenzációra, a negatív, sokkoló információkra, és túlhangsúlyozza őket.

2012. ápr. 15. 23:01
 15/19 anonim ***** válasza:
80%

„Utolsó: ez is hatalmas hülyeség. Nem a világgal van baj, hanem veled, ha rosszul érzed magad.”

Ezt tényleg így gondolod?

2012. ápr. 16. 05:26
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg. Bocs, hogy élvezni merem az életet és pozitív a hozzáállásom.
2012. ápr. 16. 08:52
 17/19 anonim ***** válasza:
60%
14. vál! nem velem van a baj, csak realista vagyok ;) igen, egyre szarabb a világ, mert kihasználják az embereket, legtöbb helyen rendkívül szegények, éheznek, nincs megfelelő tisztaságú vizük, járványok törnek ki, ahol nincs elég gyógyszer, vagy éppen katasztrófa sújtotta területek. ennek ellenére én mégis élvezem az életet, mert hál'isten a megfelelő régióba születtem bele. sőt, felvilágosítalak, hogy nekem minden fog sikerülni, amibe belekezdek, mert így fogom fel. na, még mindig velem van a baj??
2012. ápr. 16. 11:18
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

„Bocs, hogy élvezni merem az életet és pozitív a hozzáállásom.”

Semmi gond, csak én meg maximalista vagyok, és ebben a kérdésben leginkább Evola filozófiájával tudok egyetérteni.

2012. ápr. 18. 01:50
 19/19 anonim válasza:
60%
Az elsőnek üzenem hogy nem feltétlenül ember/szervkereskedelm áll a dolog hátterében. Van aki ünként tesz úgy hogy "elbújik" a világ elöl mert úgy érzi helyesnek. Eltűnni nem bücselekmény hanem jog.
2016. szept. 14. 02:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!