Tanúként hallgattak ki egy Verekedés ügyében, amihez semmi közöm nem volt! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Holnap kell mennem szembesítésre és biztos ,hogy rám fog mutatni a sértett, mert tudom ,hogy kik verték el és nagyon hasonlítok az egyik gyanúsítottra. Nem vicc tényleg semmit nem csináltam egy 5000- fős rendezvényen leírás alapján vittek be 8- órát töltöttem előállítóban, Mi van , ha szembesítésen engem vél felfedezni az egyébként akkor hullarészeg sértettek. Tudom ,hogy ki volt, de nem fogom feldobni, viszont más miatt sem akarok büntetést kapni. Ha tényleg Ártatlan vagyok, rám húzhatnak valamit 1 hónap eltelte utáni szembesítésnél ,ahol a sértett tök részeg volt??2012. márc. 1. 13:09
31/32 A kérdező kommentje:
Tetris - köszönöm én is bízom benne ,minden jót neked is.
2012. márc. 3. 17:05
32/32 anonim válasza:
Remélem rendben lesz az ügyed.
Attol függetlenül pedig alaposan gondolkodj el,hogy az ugynevezett"barátod",vajon forditott helyzetben vajon mit tenne?
Ne hidd vakon hogy azt amit te mert nagyon kicsi az esély rá......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!