Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Tanúként hallgattak ki egy...

Tanúként hallgattak ki egy Verekedés ügyében, amihez semmi közöm nem volt! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Holnap kell mennem szembesítésre és biztos ,hogy rám fog mutatni a sértett, mert tudom ,hogy kik verték el és nagyon hasonlítok az egyik gyanúsítottra. Nem vicc tényleg semmit nem csináltam egy 5000- fős rendezvényen leírás alapján vittek be 8- órát töltöttem előállítóban, Mi van , ha szembesítésen engem vél felfedezni az egyébként akkor hullarészeg sértettek. Tudom ,hogy ki volt, de nem fogom feldobni, viszont más miatt sem akarok büntetést kapni. Ha tényleg Ártatlan vagyok, rám húzhatnak valamit 1 hónap eltelte utáni szembesítésnél ,ahol a sértett tök részeg volt??
2012. márc. 1. 13:09
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
48%
További kínos momentum, hogy mivel tudod ki volt, és tanúként hallgatnak ki, ez helyből hamis tanúzás, ha nem vallod be.
2012. márc. 1. 20:39
 22/32 A kérdező kommentje:
Még mindig jobb hamisan tanúzni, mint rács mögé dugni barátomat, nem tudom ti hogy vagytok ezzel, lehet ,hogy csak nekem nem veszi be a gyomrom?? Tudom mi lenne a helyes, de nem tehetem!! A kérdés még mindíg az ,hogy rám húzhatnak valamit 1 hónap eltelte utáni szembesítésnél ,ahol a sértett tök részeg volt?? Egy ilyen pert elbukni, aztán bejönne a tényleges elkövető , az kissé ciki lenne az igazságszolgáltatásnak ,nem???
2012. márc. 1. 21:14
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
az sem mindegy a feljelentés mikor történt. illetve hogy tényként kezelik e az ő ittasságát, tehát vettek e tőle akkor vért, rögzitésre került e, vagy csak állitod, hogy az volt. Az, hogy 1 hónap telt el azóta, lényegtelen. nem is számit hosszu időnek
2012. márc. 2. 08:01
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Jobb hamisan tanúzni, mint rács mögé küldeni a barátod? A haverod annak tudatában verekedett, hogy van felfüggesztettje! Ennek ellenére te inkább hamisan tanuskodsz és esetleg ülsz helyette, holott nem te verekedtél? Hát, te tudod, de felénk az ilyen nem barátnak, baleknak hívják.
2012. márc. 2. 10:51
 25/32 A kérdező kommentje:
Igazad van , de úgy néz ki, hogy nincs elég bizonyíték a rendőrségnek , mivel pont annyian vagyunk egymás ellen egy állítás egy tagadás. A faszi azt mondta , hogy ismerős vagyok neki de nem biztos benne ,hogy részt vettem a verekedésben egyelőre maradtam tanú az ügyben és bizonyíték az ő vallomásán kívül semmi.. Sem egy véres ruhadarab , sem feldagadt ököl semmi.. Ezt már akkor is leírta a nyomozó, hogy a kezem sértetlen és vér nincs rajta. Csak a személyleírásba kapaszkodnak.
2012. márc. 2. 14:41
 26/32 A kérdező kommentje:
Azt mondták levelet fogok kapni az ügy további eseményeiről.
2012. márc. 2. 14:42
 27/32 anonim ***** válasza:
Nem lesz gond ,felmentenek, ezek alapján amit írsz.
2012. márc. 2. 14:54
 28/32 tetro ***** válasza:
ebből nem lesz vádemelés. ez így kevés
2012. márc. 2. 16:25
 29/32 A kérdező kommentje:
remélem.. köszi a válaszokat.
2012. márc. 2. 18:33
 30/32 tetris ***** válasza:
11%
Remélem szerencsésen megúszod ezt az ügyet! Minden jót!
2012. márc. 3. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!