Tanúként hallgattak ki egy Verekedés ügyében, amihez semmi közöm nem volt! Mit tegyek?
1-1 ellen kevés. tanú is kell a vád részéröl ha nincs bizonyiték.
amugy igen érdekesek lehettek, ha mindenkinek "ügye" van meg felfüggesztettje.. :J
Na, hát mondhatom szép kis barátod van neked! Felfüggesztett börtönbüntetése van, ráadásul még garázdálkodik is.
Ha mégse akarod bemártani ezt a jómadarat, akkor mondd el az igazaat, hogy te nem voltál ott, nem verekedtél. De hogy ki verekedett, azt nem tudod.
De akármennyire is hálás vagy neki bizonyos dolgokért, azt azért igazán nem várhatja el tőled, hogy helyette elvidd a balhét. Már így is rengeteg problémád volt az ő verekedése miatt, hiszen 8 órát ültél az előállítoban, meg járhatsz kihallgatásokra, meg ilyenek.
Az is megfordult a fejemben Kedves Ártatlanság, hogy vajon te tényleg annyira ártatlan vagy, mint ahogy itt előadtad? Mert ha te is ittas voltál, akkor lehet az is, hogy te is lekevertél egy-két sallert a sértettnek, csak már te se emlékszel rá.
Nos kedves Tetris : Mond meg nekem, mi értelme lenne , egy kérdezős oldalon, ahol azon kívül, hogy tetris szkeptikus, semmi más információt nem tudok rólad , és te sem rólam. Szerinted miért kérek segítséget ilyen indokkal, amikor,ha közöm lenne az ügyhöz ,nyugodt szívvel leírhatnám ,mert nem bíróságon vagyunk, hanem egy kérdező, válaszoló fórumon. Mint olvastad ,sem neveket,sem helyszínt nem írtam, mert nem akarom bajba keverni a tényleges elkövetőt ,aki nem mellesleg ülne ebből az ügyből. Első büntényes lennék, és még mindíg nem kaptam 100%- os választ Erre :
- Ha tényleg Ártatlan vagyok, rám húzhatnak valamit 1 hónap eltelte utáni szembesítésnél ,ahol a sértett tök részeg volt??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!