Lenne néhány kérdésem! (? )
Van a Zrínyi Miklós Gimnázium.
Ha ott a közbiztonság szakra megyek, akkor onnan tovább mehetek Rendőrtiszti főiskolára?
És ha nem közbizt.-re megyek, akkor semmi esély hogy felvegyenek a fősulira?
Bűnügyi szakra mennék. Ott lenne olyan is hogy látok halott embert? Csak mert még soha nem láttam és nem tudom hogy reagálnék.
És ha leteszem a Fősulin az érettségit akkor mehetek Oxfordba is rendőrnek? Vagy ott is ki kell járnom egy rendőr iskolát?
Ez egy gimnázium. Tök mindegy hogy itt tanulsz-e vagy sem, gimnázium. Minden hogy közbiztonsági-e vagy sem.
Minden gimnázium érettségit ad, annak sikerétől függ a felvételid a felsőoktatásba, így a Rendőrtiszti Főiskolára is.
Senki nem fogja nézni hogy te közbiztonsági gimnáziumba jártál-e vagy sem.
Érettségit nem a fősulin teszel hanem középiskolában, gimnáziumban. Oxford az egy egyetem, ott nem tanulhatsz rendőrnek.
Bűnügyön igen, fogsz találkozni hullákkal, de hozzá lehet szokni.
Az Oxford alatt a várost értettem. A térképen is rajta van, de amúgy már lehet én vagyok a hülye.:D
Már fáradt vagyok nagyon, csak még érdekeltek a válaszok. Azért lett ilyen össze-vissza.
Azért Oxfordot választottam, mert már eléggé utána olvastam és úgy hallottam Londonban nehezebb elhelyezkedni egy külföldinek.
Persze nem egyből rendőrnek mennék, először valami kisebb munkát. Majd elvégezném ott is a sulit. Meg megkel kapnom az állampolgárit is hogy ott rendőr lehessek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!