Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Lenne néhány kérdésem! (? )

Lenne néhány kérdésem! (? )

Figyelt kérdés

Van a Zrínyi Miklós Gimnázium.

Ha ott a közbiztonság szakra megyek, akkor onnan tovább mehetek Rendőrtiszti főiskolára?

És ha nem közbizt.-re megyek, akkor semmi esély hogy felvegyenek a fősulira?

Bűnügyi szakra mennék. Ott lenne olyan is hogy látok halott embert? Csak mert még soha nem láttam és nem tudom hogy reagálnék.

És ha leteszem a Fősulin az érettségit akkor mehetek Oxfordba is rendőrnek? Vagy ott is ki kell járnom egy rendőr iskolát?

2012. jan. 26. 17:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez egy gimnázium. Tök mindegy hogy itt tanulsz-e vagy sem, gimnázium. Minden hogy közbiztonsági-e vagy sem.

Minden gimnázium érettségit ad, annak sikerétől függ a felvételid a felsőoktatásba, így a Rendőrtiszti Főiskolára is.

Senki nem fogja nézni hogy te közbiztonsági gimnáziumba jártál-e vagy sem.

Érettségit nem a fősulin teszel hanem középiskolában, gimnáziumban. Oxford az egy egyetem, ott nem tanulhatsz rendőrnek.

Bűnügyön igen, fogsz találkozni hullákkal, de hozzá lehet szokni.

2012. jan. 26. 17:53
 2/4 A kérdező kommentje:

Az Oxford alatt a várost értettem. A térképen is rajta van, de amúgy már lehet én vagyok a hülye.:D

Már fáradt vagyok nagyon, csak még érdekeltek a válaszok. Azért lett ilyen össze-vissza.

2012. jan. 26. 18:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Oxford, nem Oxford, teljesen mindegy... van rokonom aki kiment külföldre és ott él. Az itteni rendőr főiskolájával még biztonsági őrnek sem mehetett el kint, csak tanfolyam és vizsga után. Mondjuk ez nem Oxford volt, hanem csak London, de szerintem mindegy.
2012. jan. 26. 19:03
 4/4 A kérdező kommentje:

Azért Oxfordot választottam, mert már eléggé utána olvastam és úgy hallottam Londonban nehezebb elhelyezkedni egy külföldinek.

Persze nem egyből rendőrnek mennék, először valami kisebb munkát. Majd elvégezném ott is a sulit. Meg megkel kapnom az állampolgárit is hogy ott rendőr lehessek.

2012. jan. 26. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!