Ittas biciklizés. Mit lehet tenni ilyenkor?
1,17? Hűha az már kisfokú alkoholmérgezés csoda hogy nem hívtak mentőt hozzád!És ha nem tévedek ez már bűncselekmény nem szabálysértés de ez nem biztos.
Amúgy épp ezért vittek be mert a ilyen súlyos alkoholos befolyásnál le kell ellenőrizni a helyszíni szonda eredményét mert jócskán túllépi a normál határokat.
Bíróságon lehet kérvényezni a részletfizetést de tudomásom szerint a közmunkára váltást nem lehet kérni-azt vagy megítélik vagy nem-ha megítélték és szerepel a határozaton akkor választhatod azt.
Ha pedig nem fizeted be a bírságot akkor le kell ülni.
Ha nincs kereseted akkor
1 Vagy gyorsan keresel valami munkát és kifizeted
2. Apuci és anyuci elintézi. Biztos örülni fognak.
3. Piára volt pénzed?
Madárkám nemtudom te bicikliztél-e már részegen, egyáltalán nem veszélyesebb, mint részegen gyalogolni...
Az ittas vezetőket én is elítélem, de a biciklisekkel sztem túl szigorúak. És egyáltalán nem lenne rossz ötlet ilyen kisebb szabálysértések esetén a közmunka...
" Madárkám nemtudom te bicikliztél-e már részegen, egyáltalán nem veszélyesebb, mint részegen gyalogolni...
Az ittas vezetőket én is elítélem, de a biciklisekkel sztem túl szigorúak. És egyáltalán nem lenne rossz ötlet ilyen kisebb szabálysértések esetén a közmunka..."
Rohadtul nem veszélytelen. A biciklis is okozhat balesetet, akár halálosat is. Vagy mondjuk ha egy részeg biciklist a saját hibájából elcsapnál kocsival akkor nem hiszem, hogy ilyen hülyeségeket mondanál. Legyenek csak velük szigorúak, mondom ezt úgy, hogy én is bicikliztem már részegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!